Boeken over ABBA

ABBA is een Zweedse popgroep die in de jaren ’70 en ’80 wereldberoemd werd met hits als “Dancing Queen”, “Mamma Mia” en “Waterloo”. De muziek van ABBA is nog steeds populair en er zijn dan ook verschillende boeken over de groep verschenen. In dit artikel bespreken we enkele van deze boeken en waar je ze kunt kopen.

ABBA – Het complete verhaal

Dit boek, geschreven door Carl Magnus Palm, is een uitgebreide biografie van ABBA. Het boek beschrijft de geschiedenis van de groep vanaf het prille begin tot aan de split in 1982. Het boek bevat veel foto’s en interviews met de bandleden en mensen uit hun directe omgeving. Ook worden alle albums en singles van ABBA besproken. Dit boek is een must-have voor de echte ABBA-fan.

ABBA – Het complete verhaal is onder andere te koop bij Bol.com en de lokale boekhandel.

ABBA Gold

ABBA Gold is een fotoboek met meer dan 600 foto’s van ABBA. Het boek bevat foto’s van concerten, fotoshoots en privéfoto’s van de bandleden. Ook zijn er interviews met de bandleden en mensen uit hun directe omgeving opgenomen. ABBA Gold is een prachtig boek voor de echte ABBA-fan die graag herinneringen ophaalt aan de hoogtijdagen van de groep.

ABBA Gold is onder andere te koop bij Bol.com en de lokale boekhandel.

ABBA – The Story

ABBA – The Story is een boek geschreven door de Zweedse journalist Jan Gradvall. Het boek beschrijft de geschiedenis van ABBA aan de hand van interviews met de bandleden en mensen uit hun directe omgeving. Ook worden alle albums en singles van ABBA besproken. Het boek bevat veel foto’s en is een aanrader voor de echte ABBA-fan die meer wil weten over de geschiedenis van de groep.

ABBA – The Story is onder andere te koop bij Bol.com en de lokale boekhandel.

ABBA – The Official Photo Book

ABBA – The Official Photo Book is een fotoboek met meer dan 600 foto’s van ABBA. Het boek bevat foto’s van concerten, fotoshoots en privéfoto’s van de bandleden. Ook zijn er interviews met de bandleden en mensen uit hun directe omgeving opgenomen. Het boek is samengesteld door de bandleden zelf en is een prachtig eerbetoon aan de groep.

ABBA – The Official Photo Book is onder andere te koop bij Bol.com en de lokale boekhandel.

ABBA – The Singles

ABBA – The Singles is een boek geschreven door Andrew Oldham. Het boek bespreekt alle singles die ABBA heeft uitgebracht, inclusief de B-kantjes en de verschillende versies die zijn verschenen. Het boek bevat veel foto’s en is een aanrader voor de echte ABBA-fan die meer wil weten over de muziek van de groep.

ABBA – The Singles is onder andere te koop bij Bol.com en de lokale boekhandel.

Conclusie

Er zijn verschillende boeken over ABBA te vinden, van uitgebreide biografieën tot fotoboeken en boeken over de muziek van de groep. Deze boeken zijn te koop bij zowel de lokale boekhandel als online bij Bol.com. Voor de echte ABBA-fan zijn deze boeken een must-have en bieden ze een prachtig inzicht in de geschiedenis van de groep en hun muziek.

Plaats een reactie