Boeken over ADHD bij volwassenen

ADHD is een aandoening die vaak geassocieerd wordt met kinderen, maar het komt ook voor bij volwassenen. Mensen met ADHD hebben moeite met concentratie, impulsiviteit en hyperactiviteit. Dit kan leiden tot problemen op het werk, in relaties en in het dagelijks leven. Gelukkig zijn er veel boeken geschreven over ADHD bij volwassenen die kunnen helpen bij het begrijpen en omgaan met deze aandoening.

1. “ADHD bij volwassenen” door J.J. Sandra Kooij

Dit boek is geschreven door een expert op het gebied van ADHD bij volwassenen. Het biedt een uitgebreide uitleg over de symptomen, diagnose en behandeling van ADHD bij volwassenen. Het boek bevat ook praktische tips en strategieën voor het omgaan met ADHD in het dagelijks leven. Het is een must-read voor iedereen die meer wil weten over ADHD bij volwassenen.

Je kunt “ADHD bij volwassenen” kopen bij de lokale boekenwinkel of online bij Bol.com.

2. “Leven met ADHD” door Susan Young

Dit boek is geschreven door een ervaringsdeskundige en biedt een persoonlijk perspectief op leven met ADHD. Het boek bevat verhalen van mensen met ADHD en biedt praktische tips en strategieën voor het omgaan met de aandoening. Het is een inspirerend boek dat laat zien dat het mogelijk is om een succesvol leven te leiden met ADHD.

Je kunt “Leven met ADHD” kopen bij de lokale boekenwinkel of online bij Bol.com.

3. “ADHD: Hoe haal je het uit je hoofd?” door Cathelijne Wildervanck

Dit boek is geschreven door een coach die gespecialiseerd is in ADHD. Het biedt praktische tips en strategieën voor het omgaan met ADHD in het dagelijks leven. Het boek bevat ook oefeningen en opdrachten om te helpen bij het verbeteren van concentratie en focus. Het is een praktisch boek dat kan helpen bij het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met ADHD.

Je kunt “ADHD: Hoe haal je het uit je hoofd?” kopen bij de lokale boekenwinkel of online bij Bol.com.

4. “ADHD en relaties” door Melissa Orlov

Dit boek richt zich op de impact van ADHD op relaties. Het biedt praktische tips en strategieën voor het omgaan met ADHD in romantische relaties, vriendschappen en familierelaties. Het boek bevat ook verhalen van mensen met ADHD en hun partners, waardoor het een persoonlijk perspectief biedt op de impact van ADHD op relaties.

Je kunt “ADHD en relaties” kopen bij de lokale boekenwinkel of online bij Bol.com.

5. “ADHD: Een andere kijk” door Thom Hartmann

Dit boek biedt een alternatieve kijk op ADHD. Het stelt dat ADHD geen aandoening is, maar een evolutionaire eigenschap die mensen in staat stelt om te overleven in bepaalde omstandigheden. Het boek biedt een fascinerende kijk op ADHD en kan helpen bij het begrijpen van de aandoening op een dieper niveau.

Je kunt “ADHD: Een andere kijk” kopen bij de lokale boekenwinkel of online bij Bol.com.

Conclusie

Er zijn veel boeken geschreven over ADHD bij volwassenen die kunnen helpen bij het begrijpen en omgaan met deze aandoening. Of je nu op zoek bent naar praktische tips en strategieën of een alternatieve kijk op ADHD, er is een boek dat bij jou past. Je kunt deze boeken kopen bij de lokale boekenwinkel of online bij Bol.com. Het lezen van deze boeken kan helpen bij het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met ADHD en hun naasten.

Plaats een reactie