Boeken over alternatieve levensstijl

Steeds meer mensen zijn op zoek naar een alternatieve levensstijl. Een leven waarin duurzaamheid, gezondheid en bewustzijn centraal staan. Er zijn talloze boeken geschreven over dit onderwerp. In dit artikel bespreken we een aantal van deze boeken en waar je ze kunt kopen.

1. De Groene Meisjes – Het Groene Meisjes Boek

De Groene Meisjes zijn twee bloggers die zich richten op een duurzame en veganistische levensstijl. In hun boek delen ze hun ervaringen en tips op het gebied van duurzaamheid, gezondheid en bewustzijn. Het boek bevat onder andere recepten, DIY-projecten en interviews met inspirerende mensen. Het Groene Meisjes Boek is te koop bij lokale boekenwinkels en online bij Bol.com.

2. Marieke Eyskoot – Dit is een goede gids

Dit is een goede gids is geschreven door Marieke Eyskoot, een duurzame lifestyle-expert. In het boek geeft ze tips en adviezen op het gebied van duurzaamheid, eerlijke mode en beauty, eten en drinken, wonen en werken. Het boek is praktisch en inspirerend en laat zien dat duurzaam leven helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Dit is een goede gids is te koop bij lokale boekenwinkels en online bij Bol.com.

3. Eckhart Tolle – De kracht van het nu

De kracht van het nu is een spiritueel boek geschreven door Eckhart Tolle. Het boek gaat over het belang van leven in het moment en het loslaten van negatieve gedachten en emoties. Het boek is een bestseller en heeft al vele mensen geholpen om meer rust en geluk te vinden in hun leven. De kracht van het nu is te koop bij lokale boekenwinkels en online bij Bol.com.

4. Mark Manson – De edele kunst van not giving a f*ck

De edele kunst van not giving a f*ck is een boek geschreven door Mark Manson. Het boek gaat over het loslaten van perfectionisme en het omarmen van imperfectie. Manson moedigt zijn lezers aan om te stoppen met zich druk maken om dingen die er niet toe doen en zich te richten op de dingen die wel belangrijk zijn. Het boek is grappig en inspirerend en heeft al vele mensen geholpen om meer rust en geluk te vinden in hun leven. De edele kunst van not giving a f*ck is te koop bij lokale boekenwinkels en online bij Bol.com.

5. Michael Pollan – Een pleidooi voor echt eten

Een pleidooi voor echt eten is geschreven door Michael Pollan, een Amerikaanse journalist en schrijver. Het boek gaat over de voedselindustrie en de impact daarvan op onze gezondheid en het milieu. Pollan pleit voor een terugkeer naar echt eten, oftewel voedsel dat niet bewerkt is en afkomstig is van lokale boeren. Het boek is informatief en inspirerend en heeft al vele mensen geholpen om bewuster te eten. Een pleidooi voor echt eten is te koop bij lokale boekenwinkels en online bij Bol.com.

Conclusie

Er zijn talloze boeken geschreven over alternatieve levensstijl. Of je nu op zoek bent naar tips voor een duurzamer leven, inspiratie voor een bewuster leven of praktische adviezen voor een gezondere levensstijl, er is altijd wel een boek dat bij jou past. De boeken die we in dit artikel hebben besproken zijn te koop bij lokale boekenwinkels en online bij Bol.com. Dus waar wacht je nog op? Duik in de wereld van alternatieve levensstijl en laat je inspireren!

Plaats een reactie