Boeken over angsten overwinnen

Angsten zijn een natuurlijk onderdeel van het leven. Iedereen heeft wel eens last van angstgevoelens. Het kan gaan om angst voor spinnen, hoogtes, sociale situaties of zelfs de angst om te falen. Hoewel angstgevoelens normaal zijn, kunnen ze soms zo intens zijn dat ze ons dagelijks leven beïnvloeden. Gelukkig zijn er tal van boeken die ons kunnen helpen om onze angsten te overwinnen. In dit artikel bespreken we enkele van de beste boeken over angsten overwinnen en waar je deze kunt kopen.

1. De kracht van het nu – Eckhart Tolle

Hoewel dit boek niet specifiek gericht is op het overwinnen van angsten, kan het wel helpen om angstgevoelens te verminderen. Eckhart Tolle legt in dit boek uit hoe we ons kunnen bevrijden van onze gedachten en ons kunnen richten op het huidige moment. Door ons te concentreren op het nu, kunnen we ons losmaken van onze angsten en ons meer bewust worden van onze omgeving. Dit kan ons helpen om onze angsten te relativeren en ons meer ontspannen te voelen.

De kracht van het nu is verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online bij Bol.com.

2. F*ck it – John C. Parkin

F*ck it is een boek dat ons leert om ons minder druk te maken over de dingen waar we geen controle over hebben. Het boek moedigt ons aan om ons minder zorgen te maken over wat anderen van ons denken en ons meer te richten op wat we zelf willen. Door ons minder te laten beïnvloeden door onze angsten en ons meer te richten op wat we willen bereiken, kunnen we onze angsten overwinnen.

F*ck it is verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online bij Bol.com.

3. De angst de baas – Dr. Helen Odessky

De angst de baas is een praktisch boek dat ons leert hoe we onze angsten kunnen overwinnen. Dr. Helen Odessky legt uit hoe angst werkt en hoe we onze angsten kunnen verminderen door middel van verschillende technieken, zoals ademhalingsoefeningen en cognitieve gedragstherapie. Het boek bevat ook oefeningen en opdrachten die ons kunnen helpen om onze angsten te overwinnen.

De angst de baas is verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online bij Bol.com.

4. De edele kunst van not giving a f*ck – Mark Manson

De edele kunst van not giving a f*ck is een boek dat ons leert om ons minder druk te maken over de dingen waar we geen controle over hebben. Mark Manson legt uit hoe we ons kunnen richten op de dingen die echt belangrijk zijn in ons leven en ons minder moeten laten beïnvloeden door onze angsten. Door ons minder te laten beïnvloeden door onze angsten en ons meer te richten op wat we willen bereiken, kunnen we onze angsten overwinnen.

De edele kunst van not giving a f*ck is verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online bij Bol.com.

5. De kracht van kwetsbaarheid – Brené Brown

De kracht van kwetsbaarheid is een boek dat ons leert om ons kwetsbaar op te stellen en onze angsten te omarmen. Brené Brown legt uit hoe we ons kunnen bevrijden van onze angsten door ons kwetsbaar op te stellen en onze emoties te tonen. Door ons kwetsbaar op te stellen, kunnen we ons meer verbonden voelen met anderen en ons minder alleen voelen in onze angsten.

De kracht van kwetsbaarheid is verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online bij Bol.com.

Conclusie

Angsten zijn een natuurlijk onderdeel van het leven, maar soms kunnen ze ons dagelijks leven beïnvloeden. Gelukkig zijn er tal van boeken die ons kunnen helpen om onze angsten te overwinnen. In dit artikel hebben we enkele van de beste boeken over angsten overwinnen besproken en waar je deze kunt kopen. Of je nu op zoek bent naar praktische tips of inspirerende verhalen, er is altijd wel een boek dat bij je past. Dus waar wacht je nog op? Ga op zoek naar het boek dat jou kan helpen om je angsten te overwinnen!

Plaats een reactie