Boeken over Apple

Apple is een van de grootste technologiebedrijven ter wereld en heeft een enorme impact gehad op de manier waarop we communiceren, werken en ons vermaken. Het is dan ook geen verrassing dat er veel boeken zijn geschreven over Apple en de producten die het bedrijf heeft gemaakt. In dit artikel zullen we enkele van de beste boeken over Apple bespreken en waar je deze kunt kopen.

1. Steve Jobs – Walter Isaacson

Steve Jobs is de oprichter van Apple en een van de meest invloedrijke personen in de geschiedenis van de technologie. In dit boek beschrijft Walter Isaacson het leven van Steve Jobs, van zijn jeugd tot zijn dood in 2011. Het boek is gebaseerd op meer dan 40 interviews met Jobs en honderden interviews met familieleden, vrienden, collega’s en concurrenten. Het boek geeft een fascinerend inzicht in de persoonlijkheid van Jobs en de manier waarop hij Apple heeft opgebouwd tot het bedrijf dat het vandaag is.

Steve Jobs is verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online bij Bol.com.

2. Jony Ive – Leander Kahney

Jony Ive is de ontwerper achter veel van de iconische producten van Apple, waaronder de iPod, iPhone en iPad. In dit boek beschrijft Leander Kahney het leven en werk van Jony Ive, van zijn vroege jaren in Engeland tot zijn huidige positie als Chief Design Officer bij Apple. Het boek geeft een fascinerend inzicht in de manier waarop Ive denkt over design en hoe hij de producten van Apple heeft gevormd.

Jony Ive is verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online bij Bol.com.

3. The Apple Revolution – Luke Dormehl

The Apple Revolution is een boek dat de geschiedenis van Apple beschrijft, van de oprichting van het bedrijf in 1976 tot de lancering van de iPhone in 2007. Het boek beschrijft de belangrijkste momenten in de geschiedenis van Apple en de manier waarop het bedrijf de technologie-industrie heeft veranderd. Het boek is geschreven in een toegankelijke stijl en is een geweldige introductie tot de geschiedenis van Apple.

The Apple Revolution is verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online bij Bol.com.

4. Inside Apple – Adam Lashinsky

Inside Apple is een boek dat de cultuur en werkwijze van Apple beschrijft. Het boek beschrijft de manier waarop Apple werkt en hoe het bedrijf erin slaagt om zo innovatief te zijn. Het boek bevat interviews met voormalige en huidige medewerkers van Apple en geeft een fascinerend inzicht in de manier waarop het bedrijf werkt.

Inside Apple is verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online bij Bol.com.

5. The One Device – Brian Merchant

The One Device is een boek dat de geschiedenis van de iPhone beschrijft. Het boek beschrijft de manier waarop de iPhone is ontworpen en ontwikkeld en geeft een fascinerend inzicht in de manier waarop Apple werkt. Het boek bevat interviews met voormalige en huidige medewerkers van Apple en geeft een uniek inzicht in de manier waarop de iPhone de wereld heeft veranderd.

The One Device is verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online bij Bol.com.

Conclusie

Er zijn veel boeken geschreven over Apple en de producten die het bedrijf heeft gemaakt. Of je nu geïnteresseerd bent in de geschiedenis van Apple, de persoonlijkheid van Steve Jobs of de manier waarop het bedrijf werkt, er is een boek dat bij je past. De boeken die we hier hebben besproken zijn slechts enkele van de vele boeken die beschikbaar zijn. Je kunt deze boeken kopen bij de meeste boekhandels en online bij Bol.com.

Plaats een reactie