Boeken over aromatherapie en etherische oliën

Aromatherapie is een alternatieve geneeswijze waarbij gebruik wordt gemaakt van etherische oliën. Deze oliën worden gewonnen uit planten en hebben een heilzame werking op het lichaam en de geest. Er zijn talloze boeken geschreven over aromatherapie en etherische oliën. In dit artikel bespreken we een aantal van deze boeken en waar je ze kunt kopen.

1. “Aromatherapie voor iedereen” – Robert Tisserand

Dit boek is geschreven door Robert Tisserand, een autoriteit op het gebied van aromatherapie. In “Aromatherapie voor iedereen” legt hij op een toegankelijke manier uit wat aromatherapie is en hoe je etherische oliën veilig kunt gebruiken. Het boek bevat ook een uitgebreide lijst van oliën en hun werking, evenals recepten voor verschillende toepassingen. “Aromatherapie voor iedereen” is een must-read voor iedereen die geïnteresseerd is in aromatherapie.

Je kunt “Aromatherapie voor iedereen” kopen bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

2. “De kracht van etherische oliën” – Gill Farrer-Halls

“De kracht van etherische oliën” is geschreven door Gill Farrer-Halls, een aromatherapeut met meer dan 20 jaar ervaring. In dit boek legt ze uit hoe etherische oliën kunnen worden gebruikt om verschillende gezondheidsproblemen te behandelen, zoals stress, hoofdpijn en slaapproblemen. Het boek bevat ook recepten voor verschillende toepassingen, evenals informatie over de geschiedenis van aromatherapie en hoe oliën worden geproduceerd.

Je kunt “De kracht van etherische oliën” kopen bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

3. “Etherische oliën” – Julia Lawless

“Etherische oliën” is geschreven door Julia Lawless, een aromatherapeut met meer dan 30 jaar ervaring. In dit boek legt ze uit wat etherische oliën zijn en hoe ze kunnen worden gebruikt voor verschillende toepassingen, zoals huidverzorging, massage en aromatherapie. Het boek bevat ook een uitgebreide lijst van oliën en hun werking, evenals recepten voor verschillende toepassingen.

Je kunt “Etherische oliën” kopen bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

4. “Aromatherapie voor lichaam en geest” – Margrit Bachmann

“Aromatherapie voor lichaam en geest” is geschreven door Margrit Bachmann, een aromatherapeut met meer dan 20 jaar ervaring. In dit boek legt ze uit hoe etherische oliën kunnen worden gebruikt om verschillende gezondheidsproblemen te behandelen, zoals stress, angst en depressie. Het boek bevat ook recepten voor verschillende toepassingen, evenals informatie over de geschiedenis van aromatherapie en hoe oliën worden geproduceerd.

Je kunt “Aromatherapie voor lichaam en geest” kopen bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

5. “Aromatherapie voor beginners” – Anne Kennedy

“Aromatherapie voor beginners” is geschreven door Anne Kennedy, een aromatherapeut met meer dan 15 jaar ervaring. In dit boek legt ze op een toegankelijke manier uit wat aromatherapie is en hoe je etherische oliën veilig kunt gebruiken. Het boek bevat ook een uitgebreide lijst van oliën en hun werking, evenals recepten voor verschillende toepassingen.

Je kunt “Aromatherapie voor beginners” kopen bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

Conclusie

Er zijn talloze boeken geschreven over aromatherapie en etherische oliën. Of je nu een beginner bent of een ervaren aromatherapeut, er is altijd wel een boek dat bij jou past. De boeken die we in dit artikel hebben besproken zijn slechts een kleine selectie van wat er beschikbaar is. Je kunt deze boeken kopen bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com. Veel leesplezier!

Plaats een reactie