Boeken over aromatherapie

Aromatherapie is een alternatieve geneeswijze waarbij gebruik wordt gemaakt van etherische oliën om de gezondheid te bevorderen. Deze oliën worden gewonnen uit planten en hebben elk hun eigen specifieke werking. Er zijn verschillende boeken geschreven over aromatherapie, waarin je meer kunt leren over de werking van etherische oliën en hoe je deze kunt gebruiken. In dit artikel bespreken we een aantal van deze boeken en waar je ze kunt kopen.

1. “Aromatherapie voor iedereen” – Robert Tisserand

Dit boek is geschreven door Robert Tisserand, een autoriteit op het gebied van aromatherapie. In “Aromatherapie voor iedereen” legt hij op een toegankelijke manier uit wat aromatherapie is en hoe je etherische oliën veilig kunt gebruiken. Het boek bevat ook een uitgebreide lijst van etherische oliën en hun werking, evenals recepten voor verschillende toepassingen. Dit boek is een aanrader voor beginners en gevorderden op het gebied van aromatherapie.

Je kunt “Aromatherapie voor iedereen” kopen bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

2. “De geur van etherische oliën” – Valerie Ann Worwood

Valerie Ann Worwood is een bekende aromatherapeut en heeft verschillende boeken geschreven over aromatherapie. “De geur van etherische oliën” is een uitgebreide gids over het gebruik van etherische oliën voor gezondheid en welzijn. Het boek bevat informatie over meer dan 400 etherische oliën en hun werking, evenals recepten voor verschillende toepassingen. Het boek is mooi vormgegeven en bevat veel foto’s en illustraties.

Je kunt “De geur van etherische oliën” kopen bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

3. “Aromecum” – Jan Kusmirek

“Aromecum” is een naslagwerk voor aromatherapie en bevat uitgebreide informatie over meer dan 200 etherische oliën. Het boek is geschreven door Jan Kusmirek, een bekende aromatherapeut en docent. “Aromecum” bevat informatie over de werking van etherische oliën, evenals recepten voor verschillende toepassingen. Het boek is vooral geschikt voor gevorderden op het gebied van aromatherapie.

Je kunt “Aromecum” kopen bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

4. “Aromatherapie voor lichaam en geest” – Margrit Bachmann

“Aromatherapie voor lichaam en geest” is geschreven door Margrit Bachmann, een Zwitserse aromatherapeut. Het boek bevat informatie over de werking van etherische oliën en hoe je deze kunt gebruiken voor verschillende klachten en aandoeningen. Het boek bevat ook recepten voor verschillende toepassingen, zoals massageolie en badzout. “Aromatherapie voor lichaam en geest” is een praktisch boek dat geschikt is voor zowel beginners als gevorderden op het gebied van aromatherapie.

Je kunt “Aromatherapie voor lichaam en geest” kopen bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

5. “Aromatherapie” – Dominique Baudoux

Dominique Baudoux is een bekende aromatherapeut en heeft verschillende boeken geschreven over aromatherapie. “Aromatherapie” is een uitgebreide gids over het gebruik van etherische oliën voor gezondheid en welzijn. Het boek bevat informatie over meer dan 100 etherische oliën en hun werking, evenals recepten voor verschillende toepassingen. Het boek is mooi vormgegeven en bevat veel foto’s en illustraties.

Je kunt “Aromatherapie” kopen bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

Conclusie

Er zijn verschillende boeken geschreven over aromatherapie, elk met hun eigen specifieke focus en doelgroep. Of je nu een beginner bent op het gebied van aromatherapie of een gevorderde aromatherapeut, er is altijd wel een boek dat bij jou past. Je kunt deze boeken kopen bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com. Door meer te leren over aromatherapie en het gebruik van etherische oliën, kun je op een natuurlijke manier je gezondheid en welzijn bevorderen.

Plaats een reactie