Boeken over assertiviteit

Assertiviteit is een belangrijke eigenschap die je kan helpen om voor jezelf op te komen en je grenzen aan te geven. Het is echter niet altijd even makkelijk om assertief te zijn. Gelukkig zijn er verschillende boeken geschreven die je kunnen helpen om assertiever te worden. In dit artikel bespreken we een aantal van deze boeken en waar je ze kunt kopen.

1. ‘Nee is oké’ van Roos Vonk

‘Nee is oké’ is een boek van Roos Vonk dat je helpt om beter voor jezelf op te komen. Het boek gaat in op de redenen waarom het soms moeilijk is om nee te zeggen en geeft praktische tips om dit te veranderen. Het boek is geschikt voor iedereen die moeite heeft met grenzen aangeven en meer wil leren over assertiviteit.

‘Nee is oké’ is onder andere te koop bij Bol.com en de lokale boekhandel.

2. ‘De kracht van assertiviteit’ van Anja Pairoux

‘De kracht van assertiviteit’ is een boek van Anja Pairoux dat je helpt om meer zelfvertrouwen te krijgen en beter voor jezelf op te komen. Het boek gaat in op de verschillende aspecten van assertiviteit en geeft praktische tips en oefeningen om hiermee aan de slag te gaan. Het boek is geschikt voor iedereen die meer wil leren over assertiviteit en zelfvertrouwen.

‘De kracht van assertiviteit’ is onder andere te koop bij Bol.com en de lokale boekhandel.

3. ‘Assertiviteit voor elkaar’ van Saskia Geraerts

‘Assertiviteit voor elkaar’ is een boek van Saskia Geraerts dat je helpt om beter voor jezelf op te komen en je grenzen aan te geven. Het boek gaat in op de verschillende aspecten van assertiviteit en geeft praktische tips en oefeningen om hiermee aan de slag te gaan. Het boek is geschikt voor iedereen die meer wil leren over assertiviteit en beter wil leren communiceren.

‘Assertiviteit voor elkaar’ is onder andere te koop bij Bol.com en de lokale boekhandel.

4. ‘Assertiviteit’ van Walter Riso

‘Assertiviteit’ is een boek van Walter Riso dat je helpt om beter voor jezelf op te komen en je grenzen aan te geven. Het boek gaat in op de verschillende aspecten van assertiviteit en geeft praktische tips en oefeningen om hiermee aan de slag te gaan. Het boek is geschikt voor iedereen die meer wil leren over assertiviteit en beter wil leren communiceren.

‘Assertiviteit’ is onder andere te koop bij Bol.com en de lokale boekhandel.

5. ‘De kunst van het nee zeggen’ van Damon Zahariades

‘De kunst van het nee zeggen’ is een boek van Damon Zahariades dat je helpt om beter voor jezelf op te komen en je grenzen aan te geven. Het boek gaat in op de redenen waarom het soms moeilijk is om nee te zeggen en geeft praktische tips om dit te veranderen. Het boek is geschikt voor iedereen die moeite heeft met grenzen aangeven en meer wil leren over assertiviteit.

‘De kunst van het nee zeggen’ is onder andere te koop bij Bol.com en de lokale boekhandel.

Conclusie

Er zijn verschillende boeken geschreven die je kunnen helpen om assertiever te worden. Of je nu moeite hebt met grenzen aangeven of meer zelfvertrouwen wilt krijgen, er is altijd wel een boek dat bij jou past. De boeken zijn te koop bij Bol.com en de lokale boekhandel. Door aan de slag te gaan met de tips en oefeningen uit deze boeken, kun je leren om beter voor jezelf op te komen en je grenzen aan te geven.

Plaats een reactie