Boeken over assessments

Assessments zijn een belangrijk onderdeel van het selectieproces bij sollicitaties en kunnen ook worden gebruikt voor persoonlijke ontwikkeling. Er zijn verschillende boeken beschikbaar die zich richten op assessments en hoe je deze kunt gebruiken om jezelf te verbeteren. In dit artikel zullen we enkele van de beste boeken over assessments bespreken en waar je deze kunt kopen.

1. Assessment doen: hoe werkt dat?

Dit boek, geschreven door Bas Kok en Marise Born, is een uitstekende introductie tot assessments. Het boek behandelt de verschillende soorten assessments die er zijn en hoe je jezelf kunt voorbereiden op een assessment. Het boek bevat ook praktische tips en oefeningen om je te helpen bij het verbeteren van je vaardigheden. Assessment doen: hoe werkt dat? is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

2. Het grote assessmentboek

Als je op zoek bent naar een uitgebreide gids over assessments, dan is Het grote assessmentboek van Bas Kok en Marise Born een goede keuze. Het boek behandelt alle aspecten van assessments, van de verschillende soorten tests tot de manier waarop assessments worden gebruikt in organisaties. Het boek bevat ook praktische tips en oefeningen om je te helpen bij het verbeteren van je vaardigheden. Het grote assessmentboek is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

3. Assessmentpsychologie

Assessmentpsychologie van Mark Savickas is een uitgebreide gids over de psychologie achter assessments. Het boek behandelt de verschillende soorten tests die worden gebruikt in assessments en hoe deze tests worden ontwikkeld. Het boek bevat ook praktische tips en oefeningen om je te helpen bij het verbeteren van je vaardigheden. Assessmentpsychologie is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

4. Assessment in de praktijk

Assessment in de praktijk van Bas Kok en Marise Born is een praktische gids over het gebruik van assessments in organisaties. Het boek behandelt de verschillende soorten assessments die worden gebruikt in organisaties en hoe deze assessments kunnen worden gebruikt om de prestaties van medewerkers te verbeteren. Het boek bevat ook praktische tips en oefeningen om je te helpen bij het verbeteren van je vaardigheden. Assessment in de praktijk is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

5. Assessment en training

Assessment en training van Bas Kok en Marise Born is een gids over het gebruik van assessments voor persoonlijke ontwikkeling. Het boek behandelt de verschillende soorten assessments die kunnen worden gebruikt om je vaardigheden en capaciteiten te meten en hoe je deze assessments kunt gebruiken om jezelf te verbeteren. Het boek bevat ook praktische tips en oefeningen om je te helpen bij het verbeteren van je vaardigheden. Assessment en training is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

Conclusie

Er zijn verschillende boeken beschikbaar over assessments die je kunnen helpen bij het verbeteren van je vaardigheden en capaciteiten. Of je nu op zoek bent naar een introductie tot assessments of een uitgebreide gids over het gebruik van assessments in organisaties, er is een boek dat aan je behoeften voldoet. Deze boeken zijn verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het verbeteren van je vaardigheden en capaciteiten met behulp van assessments!

Plaats een reactie