Boeken over backpacken

Backpacken is een populaire manier van reizen onder jongeren en avonturiers. Het is een manier om de wereld te ontdekken, nieuwe culturen te leren kennen en jezelf uit te dagen. Maar voordat je op pad gaat, is het handig om je goed voor te bereiden. Gelukkig zijn er genoeg boeken over backpacken te vinden die je hierbij kunnen helpen. In dit artikel bespreken we een aantal van deze boeken en waar je ze kunt kopen.

Lonely Planet – Backpacken

Lonely Planet is een bekende uitgever van reisgidsen en heeft ook een boek over backpacken uitgebracht. In dit boek vind je praktische tips en adviezen voor het plannen van je reis, het vinden van goedkope accommodaties en het reizen met een beperkt budget. Daarnaast staan er ook inspirerende verhalen in van andere backpackers en handige checklists om ervoor te zorgen dat je niets vergeet. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

Backpack Bestemmingen

Backpack Bestemmingen is geschreven door Roëll de Ram, bekend van de reisblog We Are Travellers. In dit boek deelt ze haar persoonlijke ervaringen en tips voor het backpacken in verschillende landen. Het boek bevat onder andere informatie over de beste reistijd, de mooiste bezienswaardigheden en de leukste hostels. Daarnaast staan er ook handige inpaktips in en kun je per bestemming zien wat de gemiddelde kosten zijn. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

De Backpacker

De Backpacker is een roman geschreven door John Grisham. Het boek gaat over de jonge advocaat Paul die besluit om zijn carrière op pauze te zetten en te gaan backpacken door Europa. Tijdens zijn reis ontmoet hij de mooie Karla en raakt hij betrokken bij een drugsdeal. Het boek is niet alleen spannend, maar geeft ook een goed beeld van het backpackersleven. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

Backpacken in Azië

Backpacken in Azië is geschreven door Suzanne van der Veeken, die zelf jarenlang heeft gereisd en gewoond in Azië. In dit boek deelt ze haar ervaringen en tips voor het backpacken in verschillende Aziatische landen, zoals Thailand, Vietnam en Indonesië. Het boek bevat onder andere informatie over de cultuur, de beste reistijd en de mooiste bezienswaardigheden. Daarnaast staan er ook handige budgettips in en kun je per land zien wat de gemiddelde kosten zijn. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

Backpacken in Europa

Backpacken in Europa is geschreven door Roëll de Ram, dezelfde auteur als Backpack Bestemmingen. In dit boek deelt ze haar tips en ervaringen voor het backpacken in verschillende Europese landen, zoals Spanje, Portugal en Kroatië. Het boek bevat onder andere informatie over de beste reistijd, de mooiste bezienswaardigheden en de leukste hostels. Daarnaast staan er ook handige inpaktips in en kun je per land zien wat de gemiddelde kosten zijn. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

Conclusie

Er zijn genoeg boeken over backpacken te vinden die je kunnen helpen bij het plannen van je reis. Of je nu op zoek bent naar praktische tips, inspirerende verhalen of een spannende roman, er is voor ieder wat wils. De boeken zijn te koop bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com. Dus waar wacht je nog op? Pak je backpack en ga op avontuur!

Plaats een reactie