Boeken over beauty

Beauty is een onderwerp dat altijd in de mode blijft. Of het nu gaat om make-up, huidverzorging, haarverzorging of nagelverzorging, er is altijd wel iets nieuws te ontdekken. Er zijn talloze boeken over beauty geschreven die je kunnen helpen om je schoonheidsroutine te verbeteren en je te laten stralen. In dit artikel zullen we enkele van de beste boeken over beauty bespreken en waar je deze boeken kunt kopen.

1. “Pretty Honest” van Sali Hughes

“Pretty Honest” is een boek geschreven door de bekende Britse beautyjournalist Sali Hughes. Het boek is een verzameling van haar beste tips en adviezen over make-up, huidverzorging, haarverzorging en nog veel meer. Het boek is geschreven in een toegankelijke en humoristische stijl en bevat veel praktische informatie die je direct kunt toepassen. Het boek is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

2. “Face Paint” van Lisa Eldridge

Lisa Eldridge is een van de meest bekende make-upartiesten ter wereld en heeft gewerkt met beroemdheden als Kate Winslet en Keira Knightley. In haar boek “Face Paint” neemt ze je mee op een reis door de geschiedenis van make-up en laat ze zien hoe make-up door de eeuwen heen is veranderd. Het boek bevat ook veel praktische tips en adviezen over hoe je make-up kunt gebruiken om je beste eigenschappen te benadrukken. Het boek is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

3. “The Little Book of Skin Care” van Charlotte Cho

Charlotte Cho is de oprichter van Soko Glam, een van de meest populaire websites voor Koreaanse huidverzorging. In haar boek “The Little Book of Skin Care” deelt ze haar beste tips en adviezen over hoe je een Koreaanse huidverzorgingsroutine kunt opzetten. Het boek bevat ook veel informatie over de verschillende ingrediënten die worden gebruikt in Koreaanse huidverzorgingsproducten en hoe je deze ingrediënten kunt gebruiken om je huid te verbeteren. Het boek is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

4. “The Beauty of Color” van Iman

Iman is een van de meest iconische modellen ter wereld en heeft haar eigen make-uplijn. In haar boek “The Beauty of Color” deelt ze haar beste tips en adviezen over hoe vrouwen van alle huidskleuren hun schoonheid kunnen benadrukken. Het boek bevat ook veel informatie over hoe je make-up kunt gebruiken om je huidskleur te verbeteren en hoe je de juiste kleuren kunt kiezen voor je huidskleur. Het boek is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

5. “The Complete Nail Technician” van Marian Newman

Marian Newman is een van de meest bekende nageltechnici ter wereld en heeft gewerkt met beroemdheden als Lady Gaga en Kate Moss. In haar boek “The Complete Nail Technician” deelt ze haar beste tips en adviezen over hoe je professionele nagels kunt maken. Het boek bevat ook veel informatie over de verschillende technieken die worden gebruikt in de nagelindustrie en hoe je deze technieken kunt gebruiken om de perfecte nagels te maken. Het boek is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

Conclusie

Er zijn talloze boeken over beauty geschreven die je kunnen helpen om je schoonheidsroutine te verbeteren en je te laten stralen. Of je nu op zoek bent naar tips over make-up, huidverzorging, haarverzorging of nagelverzorging, er is altijd wel een boek dat bij je past. De boeken die we in dit artikel hebben besproken zijn slechts enkele van de vele geweldige boeken over beauty die er zijn. Je kunt deze boeken kopen bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met lezen en ontdek hoe je je schoonheid naar een hoger niveau kunt tillen!

Plaats een reactie