Boeken over belasting

Belasting betalen is voor veel mensen een noodzakelijk kwaad. Het is echter wel belangrijk om op de hoogte te zijn van de regels en wetten omtrent belastingen. Gelukkig zijn er tal van boeken over belasting te vinden in het Nederlands. In dit artikel zullen we een aantal van deze boeken bespreken en vertellen waar je ze kunt kopen.

Belastinggids 2021

De Belastinggids 2021 is een jaarlijks terugkerend boek dat wordt uitgegeven door de Consumentenbond. Het boek geeft een overzicht van alle belastingregels en -wetten voor het betreffende jaar. Het is een handig naslagwerk voor iedereen die belastingaangifte moet doen. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

Belastingwijzer

De Belastingwijzer is een boek dat geschreven is door belastingadviseur en docent belastingrecht, mr. drs. J. van der Geld. Het boek geeft een overzicht van alle belastingregels en -wetten en is geschikt voor zowel particulieren als ondernemers. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

Belastingrecht in hoofdlijnen

Belastingrecht in hoofdlijnen is een boek dat geschreven is door prof. mr. J.L. van de Streek. Het boek geeft een overzicht van het Nederlandse belastingrecht en is geschikt voor studenten en professionals die zich willen verdiepen in het belastingrecht. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

Belastinggids voor de ondernemer

De Belastinggids voor de ondernemer is een boek dat geschreven is door belastingadviseur mr. drs. J. van der Geld. Het boek geeft een overzicht van alle belastingregels en -wetten voor ondernemers en is geschikt voor zowel startende als ervaren ondernemers. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

Belastingrecht voor Bachelors en Masters

Belastingrecht voor Bachelors en Masters is een boek dat geschreven is door prof. mr. dr. J.L. van de Streek en prof. mr. dr. A.C. Rijkers. Het boek geeft een overzicht van het Nederlandse belastingrecht en is geschikt voor studenten die zich willen verdiepen in het belastingrecht. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

Conclusie

Er zijn tal van boeken over belasting te vinden in het Nederlands. Of je nu een particulier bent die belastingaangifte moet doen of een professional die zich wil verdiepen in het belastingrecht, er is altijd wel een boek dat bij je past. De boeken zijn te koop bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de regels en wetten omtrent belastingen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Plaats een reactie