Boeken over binnenhuisarchitectuur

Binnenhuisarchitectuur is een vakgebied dat zich richt op het ontwerpen en inrichten van interieurs. Het is een vakgebied dat steeds populairder wordt, omdat mensen steeds meer waarde hechten aan een mooie en functionele inrichting van hun huis. Er zijn dan ook veel boeken over binnenhuisarchitectuur te vinden. In dit artikel bespreken we een aantal van deze boeken en geven we aan waar je ze kunt kopen.

1. ‘Binnenkijken bij Nederlanders thuis’ – Piet Swimberghe

‘Binnenkijken bij Nederlanders thuis’ is een boek van de Belgische binnenhuisarchitect Piet Swimberghe. In dit boek neemt hij je mee naar de huizen van Nederlanders en laat hij zien hoe zij hun interieur hebben ingericht. Het boek bevat prachtige foto’s en geeft veel inspiratie voor het inrichten van je eigen huis. Het boek is onder andere te koop bij Bol.com en kost € 29,99.

2. ‘100 Interieurs wereldwijd’ – Taschen

‘100 Interieurs wereldwijd’ is een boek van uitgeverij Taschen. In dit boek worden 100 interieurs van over de hele wereld getoond, van New York tot Tokio en van Parijs tot Sydney. Het boek bevat prachtige foto’s en geeft veel inspiratie voor het inrichten van je eigen huis. Het boek is onder andere te koop bij Bol.com en kost € 19,99.

3. ‘Wonen in stijl’ – Piet Swimberghe

‘Wonen in stijl’ is een boek van de Belgische binnenhuisarchitect Piet Swimberghe. In dit boek laat hij zien hoe je verschillende stijlen kunt toepassen in je interieur, van klassiek tot modern en van landelijk tot industrieel. Het boek bevat prachtige foto’s en geeft veel inspiratie voor het inrichten van je eigen huis. Het boek is onder andere te koop bij Bol.com en kost € 29,99.

4. ‘Het grote interieurboek’ – Caroline Clifton-Mogg

‘Het grote interieurboek’ is een boek van de Britse binnenhuisarchitect Caroline Clifton-Mogg. In dit boek worden verschillende interieurs getoond, van klassiek tot modern en van landelijk tot industrieel. Het boek bevat prachtige foto’s en geeft veel inspiratie voor het inrichten van je eigen huis. Het boek is onder andere te koop bij Bol.com en kost € 29,99.

5. ‘Binnenkijken bij Vlamingen thuis’ – Piet Swimberghe

‘Binnenkijken bij Vlamingen thuis’ is een boek van de Belgische binnenhuisarchitect Piet Swimberghe. In dit boek neemt hij je mee naar de huizen van Vlamingen en laat hij zien hoe zij hun interieur hebben ingericht. Het boek bevat prachtige foto’s en geeft veel inspiratie voor het inrichten van je eigen huis. Het boek is onder andere te koop bij Bol.com en kost € 29,99.

6. ‘Interieurontwerp’ – Jenny Gibbs

‘Interieurontwerp’ is een boek van de Britse binnenhuisarchitect Jenny Gibbs. In dit boek wordt uitgelegd hoe je een interieurontwerp maakt, van het bepalen van de stijl tot het kiezen van de juiste meubels en accessoires. Het boek bevat veel praktische tips en is daardoor zeer geschikt voor mensen die zelf aan de slag willen met het inrichten van hun huis. Het boek is onder andere te koop bij Bol.com en kost € 24,99.

7. ‘Binnenkijken bij Belgen thuis’ – Piet Swimberghe

‘Binnenkijken bij Belgen thuis’ is een boek van de Belgische binnenhuisarchitect Piet Swimberghe. In dit boek neemt hij je mee naar de huizen van Belgen en laat hij zien hoe zij hun interieur hebben ingericht. Het boek bevat prachtige foto’s en geeft veel inspiratie voor het inrichten van je eigen huis. Het boek is onder andere te koop bij Bol.com en kost € 29,99.

8. ‘Interieurdesign’ – Lynne Mesher

‘Interieurdesign’ is een boek van de Britse binnenhuisarchitect Lynne Mesher. In dit boek wordt uitgelegd hoe je een interieurontwerp maakt, van het bepalen van de stijl tot het kiezen van de juiste meubels en accessoires. Het boek bevat veel praktische tips en is daardoor zeer geschikt voor mensen die zelf aan de slag willen met het inrichten van hun huis. Het boek is onder andere te koop bij Bol.com en kost € 24,99.

9. ‘Binnenkijken bij Fransen thuis’ – Piet Swimberghe

‘Binnenkijken bij Fransen thuis’ is een boek van de Belgische binnenhuisarchitect Piet Swimberghe. In dit boek neemt hij je mee naar de huizen van Fransen en laat hij zien hoe zij hun interieur hebben ingericht. Het boek bevat prachtige foto’s en geeft veel inspiratie voor het inrichten van je eigen huis. Het boek is onder andere te koop bij Bol.com en kost € 29,99.

10. ‘Interieurontwerp en styling’ – Holly Becker

‘Interieurontwerp en styling’ is een boek van de Amerikaanse binnenhuisarchitect Holly Becker. In dit boek wordt uitgelegd hoe je een interieurontwerp maakt en hoe je dit vervolgens kunt stylen. Het boek bevat veel praktische tips en is daardoor zeer geschikt voor mensen die zelf aan de slag willen met het inrichten van hun huis. Het boek is onder andere te koop bij Bol.com en kost € 24,99.

Er zijn dus veel boeken over binnenhuisarchitectuur te vinden. Of je nu op zoek bent naar inspiratie voor het inrichten van je eigen huis of naar praktische tips voor het maken van een interieurontwerp, er is altijd wel een boek dat bij je past. De boeken zijn onder andere te koop bij Bol.com, maar ook bij lokale boekenwinkels. Veel leesplezier!

Plaats een reactie