Boeken over bodybuilding

Bodybuilding is een sport die steeds populairder wordt. Het is een sport waarbij je je lichaam traint om spieren op te bouwen en je fysieke kracht te vergroten. Er zijn veel boeken geschreven over bodybuilding, variërend van handleidingen voor beginners tot geavanceerde trainingsprogramma’s voor ervaren bodybuilders. In dit artikel zullen we enkele van de beste boeken over bodybuilding bespreken en waar je deze boeken kunt kopen.

1. “Encyclopedia of Bodybuilding” door Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger is een legendarische bodybuilder en acteur. Hij heeft verschillende boeken geschreven over bodybuilding, maar “Encyclopedia of Bodybuilding” is zijn meest bekende werk. Dit boek is een uitgebreide handleiding voor bodybuilding, met informatie over training, voeding en supplementen. Het bevat ook veel foto’s van Schwarzenegger en andere beroemde bodybuilders, evenals gedetailleerde trainingsprogramma’s voor beginners en gevorderden.

Je kunt “Encyclopedia of Bodybuilding” kopen bij de lokale boekenwinkels of online bij Bol.com.

2. “Starting Strength” door Mark Rippetoe

“Starting Strength” is een boek geschreven door Mark Rippetoe, een gerenommeerde krachttrainer en coach. Het boek is gericht op beginners en bevat gedetailleerde instructies over de basisoefeningen van krachttraining, zoals squats, deadlifts en bankdrukken. Het boek bevat ook informatie over voeding en herstel, evenals trainingsprogramma’s voor beginners.

Je kunt “Starting Strength” kopen bij de lokale boekenwinkels of online bij Bol.com.

3. “The New Encyclopedia of Modern Bodybuilding” door Arnold Schwarzenegger

“The New Encyclopedia of Modern Bodybuilding” is een bijgewerkte versie van Schwarzenegger’s “Encyclopedia of Bodybuilding”. Het boek bevat nieuwe informatie over training, voeding en supplementen, evenals nieuwe foto’s van Schwarzenegger en andere beroemde bodybuilders. Het boek is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Je kunt “The New Encyclopedia of Modern Bodybuilding” kopen bij de lokale boekenwinkels of online bij Bol.com.

4. “Bigger Leaner Stronger” door Michael Matthews

“Bigger Leaner Stronger” is een boek geschreven door Michael Matthews, een personal trainer en auteur. Het boek is gericht op mannen die spieren willen opbouwen en hun lichaamsvet willen verminderen. Het boek bevat informatie over training, voeding en supplementen, evenals trainingsprogramma’s voor beginners en gevorderden.

Je kunt “Bigger Leaner Stronger” kopen bij de lokale boekenwinkels of online bij Bol.com.

5. “The Bodybuilding.com Guide to Your Best Body” door Kris Gethin

“The Bodybuilding.com Guide to Your Best Body” is een boek geschreven door Kris Gethin, een personal trainer en auteur. Het boek is gericht op mannen en vrouwen die hun lichaam willen transformeren door middel van bodybuilding. Het boek bevat informatie over training, voeding en supplementen, evenals trainingsprogramma’s voor beginners en gevorderden.

Je kunt “The Bodybuilding.com Guide to Your Best Body” kopen bij de lokale boekenwinkels of online bij Bol.com.

Conclusie

Er zijn veel boeken geschreven over bodybuilding, variërend van handleidingen voor beginners tot geavanceerde trainingsprogramma’s voor ervaren bodybuilders. In dit artikel hebben we enkele van de beste boeken over bodybuilding besproken en waar je deze boeken kunt kopen. Of je nu een beginner bent of een ervaren bodybuilder, er is altijd wel een boek dat bij jou past. Dus ga naar de lokale boekenwinkel of surf naar Bol.com en begin met lezen!

Plaats een reactie