Boeken over boeken

Boeken over boeken zijn een genre op zichzelf. Het zijn boeken die gaan over boeken, het schrijven van boeken, het lezen van boeken en alles wat daarmee te maken heeft. In dit artikel bespreken we een aantal van deze boeken en waar je ze kunt kopen.

1. De Bezige Bij – Boeken over boeken

De Bezige Bij is een uitgeverij die zich richt op literatuur en non-fictie. Ze hebben een aantal boeken over boeken uitgegeven, waaronder ‘De boekenapotheek aan de Seine’ van Nina George en ‘De boekenkast van de president’ van Jan Peter Prenger. Deze boeken zijn te koop bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

2. Atlas Contact – Boeken over boeken

Atlas Contact is een uitgeverij die zich richt op literatuur, geschiedenis en wetenschap. Ze hebben een aantal boeken over boeken uitgegeven, waaronder ‘De boekenwereld’ van Pieter Steinz en ‘De boekenkast van… ‘ van diverse auteurs. Deze boeken zijn te koop bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

3. De Slegte – Boeken over boeken

De Slegte is een boekhandel die zich richt op tweedehands boeken. Ze hebben een groot assortiment boeken over boeken, waaronder ‘De geschiedenis van het boek’ van Frans A. Janssen en ‘De boekenwereld van Jakob van Maerlant’ van Jos Biemans. Deze boeken zijn te koop in de winkels van De Slegte of online via hun website.

4. Boekwinkeltjes.nl – Boeken over boeken

Boekwinkeltjes.nl is een online platform waar boekhandelaren tweedehands boeken verkopen. Ze hebben een groot assortiment boeken over boeken, waaronder ‘De boekenapotheek aan de Seine’ van Nina George en ‘De boekenkast van de president’ van Jan Peter Prenger. Deze boeken zijn te koop bij diverse boekhandelaren op Boekwinkeltjes.nl.

5. Amazon – Boeken over boeken

Amazon is een online platform waar je boeken kunt kopen. Ze hebben een groot assortiment boeken over boeken, waaronder ‘De geschiedenis van het boek’ van Frans A. Janssen en ‘De boekenwereld van Jakob van Maerlant’ van Jos Biemans. Deze boeken zijn te koop via Amazon.nl.

Kortom, er zijn genoeg boeken over boeken te vinden. Of je nu op zoek bent naar een boek over de geschiedenis van het boek of een boek over de boekenkast van een president, er is voor ieder wat wils. Je kunt deze boeken kopen bij de lokale boekhandel, online bij Bol.com, De Slegte, Boekwinkeltjes.nl of Amazon. Veel leesplezier!

Plaats een reactie