Boeken over Borderline

Borderline is een persoonlijkheidsstoornis die vaak gepaard gaat met intense emoties, impulsiviteit en instabiliteit in relaties. Het kan een uitdaging zijn om te begrijpen wat borderline precies inhoudt en hoe je ermee om kunt gaan. Gelukkig zijn er verschillende boeken geschreven over dit onderwerp die kunnen helpen bij het begrijpen en omgaan met borderline. In dit artikel zullen we enkele van de beste boeken over borderline bespreken en waar je deze kunt kopen.

1. Borderline Times – Dirk De Wachter

Borderline Times is geschreven door de Belgische psychiater Dirk De Wachter. In dit boek beschrijft hij op een toegankelijke manier wat borderline is en hoe het zich manifesteert. Hij gaat ook in op de oorzaken van borderline en hoe het kan worden behandeld. Het boek is geschreven vanuit een menselijk perspectief en biedt inzicht in de ervaringen van mensen met borderline. Borderline Times is een aanrader voor iedereen die meer wil weten over deze persoonlijkheidsstoornis.

Borderline Times is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

2. Leven met Borderline – Marleen Holtkamp

Leven met Borderline is geschreven door Marleen Holtkamp, een ervaringsdeskundige op het gebied van borderline. In dit boek beschrijft ze haar eigen ervaringen met borderline en hoe ze hiermee heeft leren omgaan. Ze geeft ook praktische tips voor mensen die zelf borderline hebben of iemand kennen die hiermee te maken heeft. Leven met Borderline is een inspirerend boek dat laat zien dat het mogelijk is om een goed leven te leiden met borderline.

Leven met Borderline is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

3. Borderline – Marlies Allewijn

Borderline is een roman geschreven door Marlies Allewijn. Het boek vertelt het verhaal van de jonge vrouw Emma, die worstelt met borderline. Het boek geeft een realistisch beeld van hoe het is om te leven met borderline en hoe dit van invloed kan zijn op relaties en het dagelijks leven. Borderline is een aangrijpend boek dat laat zien hoe belangrijk het is om begrip en steun te krijgen bij het omgaan met deze persoonlijkheidsstoornis.

Borderline is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

4. Borderline – Iva Bicanic en Corine de Ruiter

Borderline is geschreven door Iva Bicanic en Corine de Ruiter, beiden werkzaam als psycholoog en onderzoeker op het gebied van borderline. In dit boek gaan ze in op de nieuwste inzichten en ontwikkelingen op het gebied van borderline. Ze beschrijven de verschillende behandelingen die beschikbaar zijn en geven praktische tips voor het omgaan met borderline. Borderline is een waardevol boek voor zowel professionals als mensen die zelf borderline hebben of iemand kennen die hiermee te maken heeft.

Borderline is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

5. Borderline – Judith van der Werf

Borderline is geschreven door Judith van der Werf, een ervaringsdeskundige op het gebied van borderline. In dit boek beschrijft ze haar eigen ervaringen met borderline en hoe ze hiermee heeft leren omgaan. Ze geeft ook praktische tips voor mensen die zelf borderline hebben of iemand kennen die hiermee te maken heeft. Borderline is een inspirerend boek dat laat zien dat het mogelijk is om een goed leven te leiden met borderline.

Borderline is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

Conclusie

Er zijn verschillende boeken geschreven over borderline die kunnen helpen bij het begrijpen en omgaan met deze persoonlijkheidsstoornis. Of je nu zelf borderline hebt of iemand kent die hiermee te maken heeft, deze boeken bieden waardevolle inzichten en praktische tips. De boeken zijn verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com. Het is de moeite waard om deze boeken te lezen en meer te leren over borderline.

Plaats een reactie