Boeken over borduren

Borduren is een eeuwenoude techniek die nog steeds populair is. Het is een creatieve manier om kleding, accessoires en interieuritems te versieren. Er zijn veel boeken over borduren geschreven, variërend van beginnershandleidingen tot geavanceerde technieken en patronen. In dit artikel zullen we enkele van de beste boeken over borduren bespreken en waar je deze kunt kopen.

1. “Borduren voor beginners” door Jane Marland

Dit boek is perfect voor beginners die willen leren borduren. Het bevat stap-voor-stap instructies voor verschillende borduurtechnieken, waaronder kruissteek, stiksteek en kettingsteek. Het boek bevat ook patronen voor eenvoudige projecten, zoals een geborduurde bloem of een hartvormig kussen. Het is een geweldig boek om cadeau te geven aan iemand die geïnteresseerd is in borduren.

Je kunt “Borduren voor beginners” kopen bij lokale boekenwinkels of online bij Bol.com.

2. “Borduren op kleding” door Shelly Down

Als je geïnteresseerd bent in het borduren van kleding, dan is dit boek iets voor jou. Het bevat instructies voor het borduren van verschillende kledingstukken, waaronder T-shirts, jeans en jassen. Het boek bevat ook patronen voor verschillende ontwerpen, zoals bloemen, dieren en geometrische vormen. Het is een geweldig boek voor iedereen die zijn garderobe wil opfleuren met unieke borduurontwerpen.

Je kunt “Borduren op kleding” kopen bij lokale boekenwinkels of online bij Bol.com.

3. “Borduren met de naaimachine” door Alison Holt

Dit boek is perfect voor mensen die willen leren hoe ze met hun naaimachine kunnen borduren. Het bevat instructies voor het maken van verschillende borduurontwerpen met behulp van een naaimachine, inclusief het gebruik van verschillende draden en steken. Het boek bevat ook patronen voor verschillende projecten, zoals kussens, tassen en muurhangers. Het is een geweldig boek voor iedereen die zijn naaimachine wil gebruiken voor meer dan alleen het naaien van kleding.

Je kunt “Borduren met de naaimachine” kopen bij lokale boekenwinkels of online bij Bol.com.

4. “Borduren met lint” door Di van Niekerk

Als je op zoek bent naar een unieke manier om te borduren, dan is dit boek iets voor jou. Het bevat instructies voor het borduren met lint, wat een prachtige textuur en dimensie aan je borduurwerk geeft. Het boek bevat ook patronen voor verschillende projecten, zoals bloemen, vlinders en vogels. Het is een geweldig boek voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in het borduren.

Je kunt “Borduren met lint” kopen bij lokale boekenwinkels of online bij Bol.com.

5. “Borduren met de hand” door Sarah Homfray

Dit boek is perfect voor mensen die hun borduurvaardigheden willen verbeteren. Het bevat instructies voor geavanceerde borduurtechnieken, zoals goudborduurwerk, stumpwork en zwartwerk. Het boek bevat ook patronen voor verschillende projecten, zoals een geborduurde vogel en een bloemenmandala. Het is een geweldig boek voor iedereen die zijn borduurvaardigheden naar een hoger niveau wil tillen.

Je kunt “Borduren met de hand” kopen bij lokale boekenwinkels of online bij Bol.com.

Conclusie

Er zijn veel boeken over borduren beschikbaar, variërend van beginnershandleidingen tot geavanceerde technieken en patronen. Of je nu wilt leren borduren, je garderobe wilt opfleuren met unieke ontwerpen of je borduurvaardigheden wilt verbeteren, er is een boek voor jou. Je kunt deze boeken kopen bij lokale boekenwinkels of online bij Bol.com. Dus waar wacht je nog op? Pak een boek en begin met borduren!

Plaats een reactie