Boeken over branding

Branding is een belangrijk onderdeel van marketing. Het gaat om het creëren van een merkidentiteit en het opbouwen van een reputatie. Er zijn veel boeken geschreven over branding, die je kunnen helpen om je merk te ontwikkelen en te versterken. In dit artikel bespreken we een aantal van deze boeken en waar je ze kunt kopen.

1. Branding NL

Branding NL is geschreven door Marc Oosterhout en is een must-read voor iedereen die zich bezighoudt met branding. Het boek biedt een praktische en inspirerende kijk op branding en geeft veel voorbeelden van succesvolle merken. Oosterhout legt uit hoe je een merk kunt bouwen en hoe je het kunt laten groeien. Het boek is geschreven in begrijpelijke taal en is daardoor toegankelijk voor iedereen.

Je kunt Branding NL kopen bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

2. Brand Design

Brand Design is geschreven door Kees van der Meer en is een boek dat zich richt op de visuele aspecten van branding. Het boek gaat in op de rol van design bij het creëren van een merkidentiteit en geeft veel voorbeelden van succesvolle merken. Van der Meer legt uit hoe je een visuele identiteit kunt ontwikkelen en hoe je deze kunt toepassen op verschillende communicatiemiddelen.

Je kunt Brand Design kopen bij de lokale boekhandel of online bij Managementboek.nl.

3. Branding & Design

Branding & Design is geschreven door Paul Hughes en is een boek dat zich richt op de relatie tussen branding en design. Het boek gaat in op de rol van design bij het creëren van een merkidentiteit en geeft veel voorbeelden van succesvolle merken. Hughes legt uit hoe je een visuele identiteit kunt ontwikkelen en hoe je deze kunt toepassen op verschillende communicatiemiddelen.

Je kunt Branding & Design kopen bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

4. Branding in de praktijk

Branding in de praktijk is geschreven door Kevin Lane Keller en is een boek dat zich richt op de praktische aspecten van branding. Het boek gaat in op de verschillende stappen die je moet nemen om een merk te bouwen en te laten groeien. Keller legt uit hoe je een merkstrategie kunt ontwikkelen en hoe je deze kunt implementeren.

Je kunt Branding in de praktijk kopen bij de lokale boekhandel of online bij Managementboek.nl.

5. Branding voor Dummies

Branding voor Dummies is geschreven door Bill Chiaravalle en Barbara Findlay Schenck en is een boek dat zich richt op beginners. Het boek gaat in op de basisprincipes van branding en legt uit hoe je een merk kunt bouwen en laten groeien. Het boek is geschreven in begrijpelijke taal en is daardoor toegankelijk voor iedereen.

Je kunt Branding voor Dummies kopen bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

Conclusie

Er zijn veel boeken geschreven over branding, die je kunnen helpen om je merk te ontwikkelen en te versterken. In dit artikel hebben we vijf boeken besproken die de moeite waard zijn om te lezen. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met branding, er is altijd wel een boek dat bij je past. Je kunt deze boeken kopen bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com of Managementboek.nl.

Plaats een reactie