Boeken over bridgen

Bridgen is een kaartspel dat door veel mensen wordt gespeeld. Het is een spel waarbij strategie en tactiek belangrijk zijn. Er zijn veel boeken geschreven over bridgen, die je kunnen helpen om beter te worden in dit spel. In dit artikel bespreken we een aantal van deze boeken en waar je ze kunt kopen.

1. Bridge voor iedereen

Bridge voor iedereen is een boek geschreven door Berry Westra. Het is een boek dat geschikt is voor zowel beginners als gevorderden. Het boek behandelt alle aspecten van het spel, van de basisregels tot geavanceerde technieken. Het boek is geschreven in begrijpelijke taal en bevat veel voorbeelden en oefeningen. Het is een ideaal boek voor mensen die willen beginnen met bridgen of hun kennis willen uitbreiden.

Bridge voor iedereen is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

2. Leer bridge met Berry Westra

Leer bridge met Berry Westra is een boek dat speciaal is geschreven voor beginners. Het boek behandelt de basisregels van het spel en bevat veel voorbeelden en oefeningen. Het boek is geschreven in begrijpelijke taal en is daardoor zeer geschikt voor mensen die nog nooit hebben gebridged.

Leer bridge met Berry Westra is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

3. Bridge in een flits

Bridge in een flits is een boek geschreven door Ton Schipperheyn. Het boek behandelt geavanceerde technieken en strategieën die je kunt gebruiken tijdens het spelen van bridge. Het boek is geschikt voor gevorderden die hun kennis willen uitbreiden en hun spel willen verbeteren.

Bridge in een flits is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

4. Bridge in een notendop

Bridge in een notendop is een boek geschreven door Toine van Hoof. Het boek behandelt de basisregels van het spel en bevat veel voorbeelden en oefeningen. Het boek is geschikt voor beginners die willen leren bridgen.

Bridge in een notendop is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

5. Bridge in een weekend

Bridge in een weekend is een boek geschreven door Rob van den Bergh. Het boek behandelt de basisregels van het spel en bevat veel voorbeelden en oefeningen. Het boek is geschikt voor beginners die snel willen leren bridgen.

Bridge in een weekend is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

6. Bridge in een flits 2

Bridge in een flits 2 is een boek geschreven door Ton Schipperheyn. Het boek behandelt geavanceerde technieken en strategieën die je kunt gebruiken tijdens het spelen van bridge. Het boek is geschikt voor gevorderden die hun kennis willen uitbreiden en hun spel willen verbeteren.

Bridge in een flits 2 is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

7. Bridge in een flits 3

Bridge in een flits 3 is een boek geschreven door Ton Schipperheyn. Het boek behandelt geavanceerde technieken en strategieën die je kunt gebruiken tijdens het spelen van bridge. Het boek is geschikt voor gevorderden die hun kennis willen uitbreiden en hun spel willen verbeteren.

Bridge in een flits 3 is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

8. Bridge in een flits 4

Bridge in een flits 4 is een boek geschreven door Ton Schipperheyn. Het boek behandelt geavanceerde technieken en strategieën die je kunt gebruiken tijdens het spelen van bridge. Het boek is geschikt voor gevorderden die hun kennis willen uitbreiden en hun spel willen verbeteren.

Bridge in een flits 4 is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

9. Bridge in een flits 5

Bridge in een flits 5 is een boek geschreven door Ton Schipperheyn. Het boek behandelt geavanceerde technieken en strategieën die je kunt gebruiken tijdens het spelen van bridge. Het boek is geschikt voor gevorderden die hun kennis willen uitbreiden en hun spel willen verbeteren.

Bridge in een flits 5 is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

10. Bridge in een flits 6

Bridge in een flits 6 is een boek geschreven door Ton Schipperheyn. Het boek behandelt geavanceerde technieken en strategieën die je kunt gebruiken tijdens het spelen van bridge. Het boek is geschikt voor gevorderden die hun kennis willen uitbreiden en hun spel willen verbeteren.

Bridge in een flits 6 is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

Conclusie

Er zijn veel boeken geschreven over bridgen. Of je nu een beginner bent of een gevorderde speler, er is altijd wel een boek dat bij jou past. De boeken die we in dit artikel hebben besproken zijn verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com. Door het lezen van deze boeken kun je je kennis en vaardigheden op het gebied van bridgen verbeteren en nog meer plezier beleven aan dit mooie spel.

Plaats een reactie