Boeken over Cisco

Cisco is een van de grootste en meest bekende bedrijven op het gebied van netwerkapparatuur en -diensten. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten en diensten, waaronder routers, switches, firewalls, beveiligingsoplossingen en meer. Als je geïnteresseerd bent in het leren van Cisco-technologieën en -oplossingen, zijn er tal van boeken beschikbaar die je kunnen helpen.

Welke boeken zijn er over Cisco?

Er zijn tal van boeken beschikbaar over Cisco-technologieën en -oplossingen. Hieronder vind je een aantal populaire titels:

  • Cisco CCNA Routing and Switching 200-120 Official Cert Guide Library – Dit boek is geschreven door Wendell Odom en is een uitgebreide gids voor het behalen van de Cisco Certified Network Associate (CCNA) certificering. Het boek bevat praktische oefeningen en examenvragen om je voor te bereiden op het CCNA-examen.
  • Cisco ASA: All-in-One Firewall, IPS, Anti-X, and VPN Adaptive Security Appliance – Dit boek is geschreven door Jazib Frahim, Omar Santos en Andrew Ossipov en biedt een uitgebreide gids voor het configureren en beheren van Cisco ASA firewalls. Het boek bevat praktische voorbeelden en tips voor het oplossen van problemen.
  • Cisco Networking All-in-One For Dummies – Dit boek is geschreven door Edward Tetz en biedt een uitgebreide gids voor het begrijpen van Cisco-netwerken. Het boek behandelt onderwerpen zoals netwerkarchitectuur, routing en switching, beveiliging en meer.
  • Cisco CCENT/CCNA ICND1 100-101 Official Cert Guide – Dit boek is geschreven door Wendell Odom en biedt een uitgebreide gids voor het behalen van de Cisco Certified Entry Networking Technician (CCENT) en CCNA certificeringen. Het boek bevat praktische oefeningen en examenvragen om je voor te bereiden op het CCENT- en CCNA-examen.
  • Cisco Firewalls – Dit boek is geschreven door Alexandre M.S.P. Moraes en biedt een uitgebreide gids voor het begrijpen en configureren van Cisco-firewalls. Het boek behandelt onderwerpen zoals firewallbeleid, NAT, VPN’s en meer.

Waar kun je deze boeken kopen?

Er zijn verschillende plaatsen waar je boeken over Cisco kunt kopen. Hieronder vind je een aantal opties:

  • Lokale boekenwinkels – Veel lokale boekenwinkels hebben een sectie met technische boeken, waaronder boeken over Cisco. Je kunt hier vaak boeken vinden die niet online beschikbaar zijn.
  • Bol.comBol.com is een online boekwinkel die een breed scala aan boeken over Cisco biedt. Je kunt hier zowel nieuwe als tweedehands boeken vinden.
  • Amazon – Amazon is een van de grootste online boekwinkels ter wereld en biedt een breed scala aan boeken over Cisco. Je kunt hier zowel nieuwe als tweedehands boeken vinden.
  • Cisco Press – Cisco Press is de officiële uitgever van Cisco-boeken en biedt een breed scala aan boeken over Cisco-technologieën en -oplossingen. Je kunt hier zowel gedrukte boeken als e-books vinden.

Conclusie

Als je geïnteresseerd bent in het leren van Cisco-technologieën en -oplossingen, zijn er tal van boeken beschikbaar die je kunnen helpen. Of je nu op zoek bent naar een uitgebreide gids voor het behalen van een Cisco-certificering of een praktische handleiding voor het configureren van Cisco-apparatuur, er is een boek dat aan je behoeften voldoet. Je kunt deze boeken kopen bij lokale boekenwinkels, online boekwinkels zoals Bol.com en Amazon, of bij de officiële uitgever van Cisco-boeken, Cisco Press.

Plaats een reactie