Boeken over coaching

Coaching is een vakgebied dat de laatste jaren steeds populairder is geworden. Steeds meer mensen willen zichzelf ontwikkelen en hun persoonlijke en professionele doelen bereiken. Er zijn dan ook talloze boeken geschreven over coaching. In dit artikel zullen we een aantal van deze boeken bespreken en vertellen waar je ze kunt kopen.

1. De kracht van coaching

Een van de meest bekende boeken over coaching is ‘De kracht van coaching’ van Anthony Robbins. Dit boek is geschreven voor coaches en mensen die gecoacht willen worden. Het boek bevat praktische tips en technieken om mensen te helpen hun doelen te bereiken en hun leven te verbeteren. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

2. Coaching voor Dummies

‘Coaching voor Dummies’ is een boek geschreven door Marty Brounstein. Het boek is bedoeld voor mensen die willen beginnen met coaching en nog niet veel ervaring hebben. Het boek bevat praktische tips en technieken om mensen te helpen hun doelen te bereiken en hun leven te verbeteren. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

3. De kracht van NLP

‘De kracht van NLP’ is een boek geschreven door Richard Bandler en John Grinder. Het boek gaat over Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP), een methode die gebruikt wordt in coaching. Het boek bevat praktische tips en technieken om mensen te helpen hun doelen te bereiken en hun leven te verbeteren. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

4. De zeven eigenschappen van effectief leiderschap

‘De zeven eigenschappen van effectief leiderschap’ is een boek geschreven door Stephen Covey. Het boek gaat over leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Het boek bevat praktische tips en technieken om mensen te helpen hun doelen te bereiken en hun leven te verbeteren. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

5. De kunst van het coachen

‘De kunst van het coachen’ is een boek geschreven door Max Landsberg. Het boek gaat over coaching en leiderschap. Het boek bevat praktische tips en technieken om mensen te helpen hun doelen te bereiken en hun leven te verbeteren. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

6. De kracht van kwetsbaarheid

‘De kracht van kwetsbaarheid’ is een boek geschreven door Brené Brown. Het boek gaat over persoonlijke ontwikkeling en het omgaan met kwetsbaarheid. Het boek bevat praktische tips en technieken om mensen te helpen hun doelen te bereiken en hun leven te verbeteren. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

7. De 5 frustraties van teamwork

‘De 5 frustraties van teamwork’ is een boek geschreven door Patrick Lencioni. Het boek gaat over teamwork en leiderschap. Het boek bevat praktische tips en technieken om mensen te helpen hun doelen te bereiken en hun leven te verbeteren. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

8. De kracht van het nu

‘De kracht van het nu’ is een boek geschreven door Eckhart Tolle. Het boek gaat over persoonlijke ontwikkeling en het leven in het moment. Het boek bevat praktische tips en technieken om mensen te helpen hun doelen te bereiken en hun leven te verbeteren. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

9. De 7 eigenschappen van succesvolle mensen

‘De 7 eigenschappen van succesvolle mensen’ is een boek geschreven door Stephen Covey. Het boek gaat over persoonlijke ontwikkeling en het bereiken van succes. Het boek bevat praktische tips en technieken om mensen te helpen hun doelen te bereiken en hun leven te verbeteren. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

10. De kracht van positief denken

‘De kracht van positief denken’ is een boek geschreven door Norman Vincent Peale. Het boek gaat over persoonlijke ontwikkeling en het belang van positief denken. Het boek bevat praktische tips en technieken om mensen te helpen hun doelen te bereiken en hun leven te verbeteren. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

Conclusie

Er zijn talloze boeken geschreven over coaching en persoonlijke ontwikkeling. In dit artikel hebben we een aantal van deze boeken besproken en verteld waar je ze kunt kopen. Of je nu een coach bent of iemand die gecoacht wil worden, er is altijd wel een boek dat bij jou past. Dus ga op zoek naar het boek dat jou kan helpen om je doelen te bereiken en je leven te verbeteren!

Plaats een reactie