Boeken over de zeven zussen

De serie “De zeven zussen” van Lucinda Riley is een wereldwijde bestseller. Het verhaal gaat over zeven geadopteerde zussen die na de dood van hun adoptievader op zoek gaan naar hun afkomst. Elk boek in de serie volgt het verhaal van één van de zussen. Inmiddels zijn er zes boeken verschenen en wordt er reikhalzend uitgekeken naar het zevende en laatste deel. Hieronder vind je een overzicht van de boeken in de serie en waar je deze kunt kopen.

De zeven zussen

Het eerste deel in de serie is “De zeven zussen”. Het boek volgt het verhaal van Maia, de oudste van de zeven zussen. Na de dood van haar adoptievader krijgt ze een aanwijzing over haar afkomst die haar naar Rio de Janeiro leidt. Daar ontdekt ze meer over haar verleden en haar familiegeschiedenis. Het boek is te koop bij lokale boekhandels en online bij onder andere Bol.com.

Storm

In het tweede deel, “Storm”, staat de tweede zus, Ally, centraal. Zij is een succesvolle zeiler en woont op een zeilboot in Cornwall. Na de dood van haar adoptievader ontdekt ze dat haar echte vader een beroemde zeiler was. Het boek is te koop bij lokale boekhandels en online bij onder andere Bol.com.

Schaduw

“Schaduw” is het derde deel in de serie en volgt het verhaal van Star, de derde zus. Zij is een succesvolle actrice in Londen, maar na de dood van haar adoptievader begint ze te twijfelen aan haar identiteit. Het boek is te koop bij lokale boekhandels en online bij onder andere Bol.com.

Parel

In het vierde deel, “Parel”, staat CeCe, de vierde zus, centraal. Zij is een succesvolle kunstenaar en woont in Australië. Na de dood van haar adoptievader gaat ze op zoek naar haar afkomst en ontdekt ze meer over haar familiegeschiedenis. Het boek is te koop bij lokale boekhandels en online bij onder andere Bol.com.

Maan

“Maan” is het vijfde deel in de serie en volgt het verhaal van Tiggy, de vijfde zus. Zij werkt als dierenverzorger op een landgoed in Schotland en heeft een bijzondere band met dieren. Na de dood van haar adoptievader gaat ze op zoek naar haar afkomst en ontdekt ze meer over haar familiegeschiedenis. Het boek is te koop bij lokale boekhandels en online bij onder andere Bol.com.

Zon

Het zesde deel in de serie is “Zon” en volgt het verhaal van Electra, de zesde zus. Zij is een succesvolle topmodel en woont in New York. Na de dood van haar adoptievader gaat ze op zoek naar haar afkomst en ontdekt ze meer over haar familiegeschiedenis. Het boek is te koop bij lokale boekhandels en online bij onder andere Bol.com.

Waar te koop?

De boeken in de serie “De zeven zussen” zijn te koop bij lokale boekhandels en online bij onder andere Bol.com. Ook zijn de boeken verkrijgbaar als e-book en luisterboek. Voor fans van de serie is er ook een speciale “De zeven zussen” agenda verkrijgbaar, waarin je al je afspraken en notities kunt bijhouden. Deze agenda is te koop bij onder andere Bol.com en Bruna.

Kortom, voor liefhebbers van familiegeschiedenissen en spannende verhalen is de serie “De zeven zussen” een absolute aanrader. Met nog één boek te gaan, is het einde van de serie in zicht. Maar gelukkig kunnen we nog even genieten van de avonturen van de zussen en hun zoektocht naar hun afkomst.

Plaats een reactie