Boeken over de zorg

De zorg is een belangrijk onderwerp in onze samenleving. Er zijn dan ook talloze boeken geschreven over dit onderwerp. In dit artikel zullen we een aantal van deze boeken bespreken en vertellen waar je ze kunt kopen.

1. De dokter

De dokter is een boek geschreven door Kluun. Het boek gaat over de jonge arts Komt een vrouw bij de dokter die geconfronteerd wordt met de ziekte van zijn vrouw. Het boek is een aangrijpend verhaal over liefde, verlies en de zorg. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

2. De patiënt

De patiënt is een boek geschreven door Arnon Grunberg. Het boek gaat over een man die in het ziekenhuis belandt en daar geconfronteerd wordt met de zorg. Het boek is een indringend verhaal over de kwetsbaarheid van de mens en de zorg die daarbij komt kijken. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

3. De verpleegkundige

De verpleegkundige is een boek geschreven door Anneke van der Plaats. Het boek gaat over het werk van een verpleegkundige en de uitdagingen die daarbij komen kijken. Het boek is een inspirerend verhaal over de zorg en de mensen die daar dagelijks mee bezig zijn. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

4. De mantelzorger

De mantelzorger is een boek geschreven door Hugo Borst. Het boek gaat over de zorg voor zijn moeder die aan dementie lijdt. Het boek is een persoonlijk verhaal over de zorg en de impact die dit kan hebben op het leven van de mantelzorger. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

5. De zorgprofessional

De zorgprofessional is een boek geschreven door Jos de Blok. Het boek gaat over de visie van Jos de Blok op de zorg en hoe deze anders kan worden georganiseerd. Het boek is een inspirerend verhaal over de zorg en hoe deze beter kan worden gemaakt voor zowel de patiënt als de zorgverlener. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

6. De zorgverzekeraar

De zorgverzekeraar is een boek geschreven door Ab Klink. Het boek gaat over de rol van de zorgverzekeraar in ons zorgstelsel. Het boek is een interessant verhaal over de zorg en hoe deze wordt gefinancierd. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

7. De zorgconsument

De zorgconsument is een boek geschreven door Jan Kremer. Het boek gaat over de rol van de patiënt in ons zorgstelsel. Het boek is een interessant verhaal over de zorg en hoe deze kan worden verbeterd door de patiënt meer centraal te stellen. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

8. De zorginnovator

De zorginnovator is een boek geschreven door Lucien Engelen. Het boek gaat over de innovaties in de zorg en hoe deze de zorg kunnen verbeteren. Het boek is een inspirerend verhaal over de zorg en hoe deze kan worden vernieuwd. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

Conclusie

Er zijn talloze boeken geschreven over de zorg. Van persoonlijke verhalen tot visies op de zorg en hoe deze kan worden verbeterd. Deze boeken zijn te koop bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com. Of je nu werkzaam bent in de zorg of gewoon geïnteresseerd bent in dit onderwerp, er is altijd wel een boek te vinden dat bij jou past.

Plaats een reactie