Boeken over drugshandel

Drugshandel is een onderwerp dat al jarenlang tot de verbeelding spreekt. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er talloze boeken zijn geschreven over dit onderwerp. In dit artikel zullen we een aantal van deze boeken bespreken en vertellen waar je ze kunt kopen.

1. Mocro Maffia

Mocro Maffia is een boek geschreven door Wouter Laumans en Marijn Schrijver. Het boek vertelt het verhaal van de opkomst van de Amsterdamse onderwereld, waarin Marokkaanse criminelen een steeds grotere rol spelen. Het boek is gebaseerd op waargebeurde feiten en geeft een indringend beeld van de drugshandel in Nederland.

Mocro Maffia is een bestseller en is verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online bij Bol.com.

2. De cokejagers

De cokejagers is een boek geschreven door Edwin Winkels. Het boek vertelt het verhaal van een groep Nederlandse journalisten die op zoek gaan naar de bron van de cocaïnehandel in Colombia. Het boek geeft een indringend beeld van de gevaarlijke wereld van de drugshandel en de mensen die erin verstrikt raken.

De cokejagers is verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online bij Bol.com.

3. De achterkant van Nederland

De achterkant van Nederland is een boek geschreven door Pieter Tops en Jan Tromp. Het boek gaat over de drugshandel in Nederland en de rol die de overheid hierin speelt. Het boek geeft een kritische blik op de Nederlandse drugspolitiek en laat zien hoe deze bijdraagt aan de groei van de drugshandel.

De achterkant van Nederland is verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online bij Bol.com.

4. De onderwereld van Nederland

De onderwereld van Nederland is een boek geschreven door Paul Vugts. Het boek gaat over de Amsterdamse onderwereld en de rol die deze speelt in de drugshandel. Het boek geeft een indringend beeld van de gewelddadige wereld van de drugshandel en de mensen die erin verstrikt raken.

De onderwereld van Nederland is verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online bij Bol.com.

5. De jacht op El Chapo

De jacht op El Chapo is een boek geschreven door Andrew Hogan en Douglas Century. Het boek gaat over de zoektocht naar de beruchte Mexicaanse drugsbaron Joaquín Guzmán, beter bekend als El Chapo. Het boek geeft een indringend beeld van de gevaarlijke wereld van de drugshandel en de mensen die erin verstrikt raken.

De jacht op El Chapo is verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online bij Bol.com.

Conclusie

Drugshandel is een onderwerp dat tot de verbeelding spreekt en waar talloze boeken over zijn geschreven. In dit artikel hebben we een aantal van deze boeken besproken en verteld waar je ze kunt kopen. Of je nu geïnteresseerd bent in de Amsterdamse onderwereld, de drugshandel in Colombia of de zoektocht naar El Chapo, er is altijd wel een boek te vinden dat bij jouw interesse past.

Plaats een reactie