Boeken over drugsverslaving

Drugsverslaving is een ernstig probleem dat veel mensen treft. Het kan leiden tot verwoestende gevolgen voor zowel de verslaafde als zijn of haar omgeving. Gelukkig zijn er veel boeken geschreven over dit onderwerp die kunnen helpen bij het begrijpen van de oorzaken en gevolgen van drugsverslaving. In dit artikel zullen we enkele van de beste boeken over drugsverslaving bespreken en waar je deze boeken kunt kopen.

1. Junkie – William S. Burroughs

Junkie is een autobiografische roman geschreven door William S. Burroughs. Het boek beschrijft zijn ervaringen als drugsverslaafde en zijn pogingen om af te kicken. Het boek is een klassieker in de literatuur over drugsverslaving en wordt vaak gebruikt als referentiepunt voor andere schrijvers. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

2. Beautiful Boy – David Sheff

Beautiful Boy is een memoires geschreven door David Sheff over zijn zoon Nic, die verslaafd raakte aan crystal meth. Het boek beschrijft de worstelingen van een vader om zijn zoon te helpen en de impact van drugsverslaving op het gezin. Het boek is een aangrijpend verhaal dat laat zien hoe drugsverslaving niet alleen de verslaafde treft, maar ook zijn of haar naasten. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

3. Tweak – Nic Sheff

Tweak is een memoires geschreven door Nic Sheff, de zoon van David Sheff die verslaafd raakte aan crystal meth. Het boek beschrijft zijn ervaringen als drugsverslaafde en zijn pogingen om af te kicken. Het boek is een eerlijk en rauw verslag van de gevolgen van drugsverslaving en de worstelingen om ervan af te komen. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

4. Gek van drugs – Jan Geurtz

Gek van drugs is een boek geschreven door Jan Geurtz over zijn eigen ervaringen als drugsverslaafde. Het boek beschrijft zijn worstelingen met drugsverslaving en zijn uiteindelijke herstel. Het boek is een inspirerend verhaal dat laat zien dat het mogelijk is om te herstellen van drugsverslaving. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

5. De verslaving voorbij – Anneke Goudsmit

De verslaving voorbij is een boek geschreven door Anneke Goudsmit over haar eigen ervaringen als drugsverslaafde. Het boek beschrijft haar worstelingen met drugsverslaving en haar uiteindelijke herstel. Het boek is een inspirerend verhaal dat laat zien dat het mogelijk is om te herstellen van drugsverslaving. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

Conclusie

Er zijn veel boeken geschreven over drugsverslaving die kunnen helpen bij het begrijpen van de oorzaken en gevolgen van deze ziekte. Of je nu zelf verslaafd bent of iemand kent die verslaafd is, deze boeken kunnen helpen bij het vinden van antwoorden en het bieden van hoop. De boeken zijn te koop bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com. Het is belangrijk om te onthouden dat drugsverslaving een ernstig probleem is en dat er hulp beschikbaar is voor degenen die het nodig hebben.

Plaats een reactie