Boeken over een duurzame levensstijl

Een duurzame levensstijl wordt steeds belangrijker in onze maatschappij. We willen allemaal ons steentje bijdragen aan een betere wereld en daar hoort een duurzame levensstijl bij. Maar hoe pak je dat aan? Gelukkig zijn er tal van boeken geschreven over dit onderwerp. In dit artikel bespreken we een aantal van deze boeken en waar je ze kunt kopen.

Duurzaam leven

Een van de bekendste boeken over een duurzame levensstijl is ‘Duurzaam leven’ van Marieke Eyskoot. In dit boek geeft Eyskoot tips en adviezen over hoe je duurzamer kunt leven. Ze bespreekt onder andere duurzame kleding, voeding en reizen. Het boek is geschikt voor iedereen die meer wil weten over duurzaamheid en hoe je dit kunt toepassen in je dagelijks leven.

‘Duurzaam leven’ is onder andere te koop bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

Hoe je stopt met plastic

Plastic is een groot probleem voor het milieu. Gelukkig zijn er steeds meer mensen die zich bewust zijn van dit probleem en hun best doen om plastic te verminderen. In het boek ‘Hoe je stopt met plastic’ geeft Will McCallum tips en adviezen over hoe je plastic kunt verminderen in je dagelijks leven. Het boek is geschikt voor iedereen die meer wil weten over plasticvermindering en hoe je dit kunt toepassen in je dagelijks leven.

‘Hoe je stopt met plastic’ is onder andere te koop bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

De verborgen impact

Veel mensen denken dat ze duurzaam leven door bijvoorbeeld minder vlees te eten of de auto te laten staan. Maar er zijn nog veel meer factoren die bijdragen aan onze impact op het milieu. In het boek ‘De verborgen impact’ laat Babette Porcelijn zien welke impact onze keuzes hebben op het milieu. Het boek is geschikt voor iedereen die meer wil weten over de verborgen impact van ons dagelijks leven.

‘De verborgen impact’ is onder andere te koop bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

De groene stad

Steeds meer mensen wonen in de stad. Maar hoe zorg je ervoor dat de stad duurzaam blijft? In het boek ‘De groene stad’ geeft Gerben Helleman tips en adviezen over hoe je de stad groener kunt maken. Het boek is geschikt voor iedereen die meer wil weten over duurzaamheid in de stad.

‘De groene stad’ is onder andere te koop bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

Conclusie

Er zijn tal van boeken geschreven over een duurzame levensstijl. Of je nu meer wilt weten over duurzame kleding, plasticvermindering of duurzaamheid in de stad, er is altijd wel een boek dat bij jou past. De boeken zijn te koop bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com. Door deze boeken te lezen kun je meer kennis opdoen over duurzaamheid en kun je zelf bijdragen aan een betere wereld.

Plaats een reactie