Boeken over EFT

Emotional Freedom Techniques (EFT) is een alternatieve therapie die gericht is op het verminderen van emotionele en fysieke pijn. Het is een combinatie van acupressuur en psychologie en wordt vaak gebruikt om angst, stress, trauma en andere emotionele problemen te behandelen. Er zijn verschillende boeken over EFT beschikbaar in het Nederlands, die je kunnen helpen om meer te leren over deze techniek en hoe je deze kunt toepassen in je eigen leven.

Boeken over EFT

Er zijn verschillende boeken over EFT beschikbaar in het Nederlands. Hieronder vind je een overzicht van enkele van de meest populaire boeken:

1. EFT voor beginners – Gwyneth Moss

Dit boek is een uitstekende introductie tot EFT en is geschikt voor beginners die meer willen weten over deze techniek. Het boek bevat stap-voor-stap instructies en oefeningen die je kunt gebruiken om EFT toe te passen in je eigen leven. Het boek is verkrijgbaar bij lokale boekhandels en online bij Bol.com.

2. EFT – Gary Craig

Gary Craig is de grondlegger van EFT en dit boek is een uitgebreide handleiding voor de techniek. Het boek bevat gedetailleerde instructies en oefeningen, evenals casestudy’s en voorbeelden van hoe EFT kan worden toegepast op verschillende problemen. Het boek is verkrijgbaar bij lokale boekhandels en online bij Bol.com.

3. EFT voor dummies – Helena Fone

Dit boek is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een eenvoudige en toegankelijke introductie tot EFT. Het boek bevat stap-voor-stap instructies en oefeningen, evenals tips en advies over hoe je EFT kunt gebruiken om verschillende problemen aan te pakken. Het boek is verkrijgbaar bij lokale boekhandels en online bij Bol.com.

4. EFT en Matrix Reimprinting – Karl Dawson en Sasha Allenby

Dit boek richt zich op de combinatie van EFT en Matrix Reimprinting, een techniek die gericht is op het transformeren van negatieve overtuigingen en emoties. Het boek bevat gedetailleerde instructies en oefeningen voor beide technieken, evenals casestudy’s en voorbeelden van hoe ze kunnen worden toegepast op verschillende problemen. Het boek is verkrijgbaar bij lokale boekhandels en online bij Bol.com.

Waar kun je deze boeken kopen?

De boeken over EFT zijn verkrijgbaar bij lokale boekhandels en online bij verschillende boekhandels, waaronder Bol.com. Hieronder vind je enkele tips voor het kopen van deze boeken:

  • Bezoek je lokale boekhandel en vraag naar de boeken over EFT. Het personeel kan je helpen bij het vinden van de juiste boeken en je adviseren over welke boeken het meest geschikt zijn voor jou.
  • Online boekhandels zoals Bol.com bieden een breed scala aan boeken over EFT. Je kunt deze boeken eenvoudig bestellen en thuis laten bezorgen.
  • Overweeg om een e-book te kopen in plaats van een fysiek boek. Dit kan handig zijn als je onderweg bent en geen zware boeken wilt meenemen. E-books zijn verkrijgbaar bij verschillende online boekhandels.

Als je geïnteresseerd bent in EFT en meer wilt weten over deze techniek, dan zijn de boeken over EFT een uitstekende bron van informatie. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met EFT, er is altijd een boek dat bij jou past. Bezoek je lokale boekhandel of online boekhandel en ontdek welke boeken over EFT beschikbaar zijn.

Plaats een reactie