Boeken over engelen en gidsen

Engelen en gidsen zijn spirituele wezens die ons kunnen helpen in ons dagelijks leven. Ze kunnen ons begeleiden, beschermen en ons inzicht geven in onze levenslessen. Er zijn veel boeken geschreven over engelen en gidsen, die ons kunnen helpen om meer te leren over deze spirituele wezens en hoe we met hen kunnen communiceren.

Boeken over engelen

Er zijn veel boeken geschreven over engelen, variërend van praktische gidsen tot spirituele verhalen. Hieronder vind je een aantal boeken die de moeite waard zijn om te lezen:

Engelen in mijn haar – Lorna Byrne

In dit boek beschrijft Lorna Byrne haar bijzondere ervaringen met engelen. Ze vertelt hoe ze als kind al engelen zag en hoe deze spirituele wezens haar hebben geholpen in haar leven. Het boek is een inspirerend verhaal over de kracht van engelen en hoe ze ons kunnen helpen in ons dagelijks leven.

Engelen op je pad – Hazel Raven

Dit boek is een praktische gids voor het werken met engelen. Het bevat informatie over verschillende soorten engelen en hoe je met hen kunt communiceren. Ook bevat het boek meditaties en oefeningen om je te helpen contact te maken met engelen en hun begeleiding te ontvangen.

Engelen en romantiek – Doreen Virtue

Dit boek gaat over de rol van engelen in romantische relaties. Het bevat informatie over hoe engelen ons kunnen helpen bij het vinden van onze soulmate en hoe ze ons kunnen helpen om onze relaties te verbeteren. Het boek bevat ook meditaties en affirmaties om je te helpen bij het aantrekken van liefde en romantiek.

Boeken over gidsen

Gidsen zijn spirituele wezens die ons kunnen helpen bij onze persoonlijke groei en ontwikkeling. Hieronder vind je een aantal boeken die je kunnen helpen om meer te leren over gidsen en hoe je met hen kunt werken:

Gidsen in contact – Hans Stolp

In dit boek beschrijft Hans Stolp zijn ervaringen met gidsen en hoe hij met hen communiceert. Het boek bevat ook informatie over verschillende soorten gidsen en hoe je met hen kunt werken. Het is een inspirerend boek dat je kan helpen om meer inzicht te krijgen in jezelf en je levenspad.

Gidsen, engelen en meesters – Alana Fairchild

Dit boek bevat informatie over verschillende soorten spirituele gidsen, waaronder engelen, meesters en dieren. Het bevat ook meditaties en oefeningen om je te helpen contact te maken met je gidsen en hun begeleiding te ontvangen. Het is een praktische gids die je kan helpen om meer inzicht te krijgen in jezelf en je spirituele pad.

Gidsen, wie zijn ze? – Sonia Choquette

In dit boek beschrijft Sonia Choquette haar ervaringen met gidsen en hoe ze met hen communiceert. Het boek bevat ook informatie over verschillende soorten gidsen en hoe je met hen kunt werken. Het is een inspirerend boek dat je kan helpen om meer inzicht te krijgen in jezelf en je spirituele pad.

Waar kun je deze boeken kopen?

De boeken over engelen en gidsen zijn verkrijgbaar bij de lokale boekenwinkels en online bij verschillende webshops, waaronder Bol.com en Amazon. Ook kun je deze boeken vinden bij spirituele winkels en beurzen.

Als je geïnteresseerd bent in engelen en gidsen, dan zijn deze boeken zeker de moeite waard om te lezen. Ze kunnen je helpen om meer inzicht te krijgen in jezelf en je spirituele pad, en om contact te maken met deze bijzondere spirituele wezens.

Plaats een reactie