Boeken over eten

Er zijn ontzettend veel boeken geschreven over eten. Van kookboeken tot boeken over voeding en gezondheid, er is voor ieder wat wils. In dit artikel zullen we een aantal interessante boeken over eten bespreken en waar je deze kunt kopen.

Kookboeken

Kookboeken zijn er in alle soorten en maten. Van vegetarische kookboeken tot boeken over de Italiaanse keuken, er is voor ieder wat wils. Een aantal populaire kookboeken zijn:

  • Ottolenghi – Simpel: In dit kookboek staan simpele en snelle recepten van de bekende chef-kok Yotam Ottolenghi. Het boek bevat meer dan 130 recepten en is geschikt voor zowel beginnende als ervaren koks. Het boek is onder andere te koop bij Bol.com en de lokale boekhandel.
  • De bijbel van de Nederlandse keuken: Dit kookboek bevat meer dan 400 recepten uit de Nederlandse keuken. Van stamppot tot hachee, alle klassiekers komen voorbij. Het boek is onder andere te koop bij Bol.com en de lokale boekhandel.
  • Plenty: Dit vegetarische kookboek van Yotam Ottolenghi bevat meer dan 120 recepten. Het boek is onder andere te koop bij Bol.com en de lokale boekhandel.

Boeken over voeding en gezondheid

Naast kookboeken zijn er ook veel boeken geschreven over voeding en gezondheid. Hieronder een aantal interessante boeken:

  • De voedselzandloper: In dit boek beschrijft Kris Verburgh hoe je gezond kunt eten en leven. Het boek is onder andere te koop bij Bol.com en de lokale boekhandel.
  • Hoe overleef je?: Dit boek van Michael Greger gaat over de wetenschap achter gezond eten. Het boek is onder andere te koop bij Bol.com en de lokale boekhandel.
  • De snelle superfood chef: Dit boek van Matt Preston bevat gezonde en snelle recepten. Het boek is onder andere te koop bij Bol.com en de lokale boekhandel.

Waar koop je deze boeken?

De boeken die hierboven genoemd zijn, zijn onder andere te koop bij Bol.com en de lokale boekhandel. Bij Bol.com kun je de boeken eenvoudig online bestellen en thuis laten bezorgen. Bij de lokale boekhandel kun je de boeken vaak ook online bestellen en laten bezorgen, maar je kunt natuurlijk ook langs gaan in de winkel.

Naast Bol.com en de lokale boekhandel zijn er ook nog andere online boekwinkels waar je boeken over eten kunt kopen, zoals bijvoorbeeld Bookspot.nl en Bruna.nl.

Conclusie

Er zijn ontzettend veel boeken geschreven over eten. Van kookboeken tot boeken over voeding en gezondheid, er is voor ieder wat wils. Een aantal populaire boeken zijn Ottolenghi – Simpel, De bijbel van de Nederlandse keuken en De voedselzandloper. Deze boeken zijn onder andere te koop bij Bol.com en de lokale boekhandel. Naast Bol.com en de lokale boekhandel zijn er ook nog andere online boekwinkels waar je boeken over eten kunt kopen, zoals bijvoorbeeld Bookspot.nl en Bruna.nl.

Plaats een reactie