Boeken over etherische oliën

Etherische oliën zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Deze oliën worden gewonnen uit planten en hebben verschillende toepassingen, zoals aromatherapie en huidverzorging. Als je meer wilt weten over etherische oliën, zijn er verschillende boeken beschikbaar die je kunt lezen. In dit artikel bespreken we enkele van de beste boeken over etherische oliën die beschikbaar zijn in het Nederlands.

1. Het Grote Etherische Oliën Boek

Het Grote Etherische Oliën Boek is geschreven door Daniëlle Houbrechts en is een uitgebreide gids voor het gebruik van etherische oliën. Het boek bevat informatie over meer dan 100 etherische oliën en hun eigenschappen, evenals recepten voor het maken van je eigen oliemengsels. Het boek is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en bevat veel praktische tips en adviezen.

Het Grote Etherische Oliën Boek is verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online bij Bol.com.

2. Etherische oliën voor beginners

Etherische oliën voor beginners is geschreven door Anne-Marie Faiola en is een praktische gids voor het gebruik van etherische oliën. Het boek bevat informatie over de basisprincipes van aromatherapie en hoe je etherische oliën veilig kunt gebruiken. Het boek bevat ook recepten voor het maken van je eigen oliemengsels en tips voor het gebruik van etherische oliën in huis.

Etherische oliën voor beginners is verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online bij Bol.com.

3. Etherische oliën in de praktijk

Etherische oliën in de praktijk is geschreven door Patricia Davis en is een uitgebreide gids voor het gebruik van etherische oliën. Het boek bevat informatie over meer dan 100 etherische oliën en hun eigenschappen, evenals recepten voor het maken van je eigen oliemengsels. Het boek is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en bevat veel praktische tips en adviezen.

Etherische oliën in de praktijk is verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online bij Bol.com.

4. Aromatherapie voor iedereen

Aromatherapie voor iedereen is geschreven door Nelly Grosjean en is een uitgebreide gids voor het gebruik van etherische oliën. Het boek bevat informatie over meer dan 100 etherische oliën en hun eigenschappen, evenals recepten voor het maken van je eigen oliemengsels. Het boek is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en bevat veel praktische tips en adviezen.

Aromatherapie voor iedereen is verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online bij Bol.com.

5. Etherische oliën voor lichaam en geest

Etherische oliën voor lichaam en geest is geschreven door Gill Farrer-Halls en is een uitgebreide gids voor het gebruik van etherische oliën. Het boek bevat informatie over meer dan 100 etherische oliën en hun eigenschappen, evenals recepten voor het maken van je eigen oliemengsels. Het boek is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en bevat veel praktische tips en adviezen.

Etherische oliën voor lichaam en geest is verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online bij Bol.com.

Conclusie

Er zijn veel boeken beschikbaar over etherische oliën, variërend van praktische gidsen voor beginners tot uitgebreide naslagwerken voor gevorderden. Als je meer wilt weten over etherische oliën, zijn deze boeken een geweldige plek om te beginnen. Je kunt deze boeken kopen bij de meeste boekhandels en online bij Bol.com. Of je nu op zoek bent naar informatie over de basisprincipes van aromatherapie of recepten voor het maken van je eigen oliemengsels, er is een boek dat aan jouw behoeften voldoet.

Plaats een reactie