Boeken over Excel

Excel is een veelgebruikt programma voor het maken van spreadsheets en het analyseren van gegevens. Het is een krachtig hulpmiddel voor bedrijven en individuen die gegevens willen organiseren en analyseren. Er zijn veel boeken beschikbaar die je kunnen helpen om Excel beter te begrijpen en te gebruiken. In dit artikel zullen we enkele van de beste boeken over Excel bespreken en waar je deze kunt kopen.

Excel voor professionals

Excel voor professionals is een boek geschreven door Wim de Groot. Het is een uitgebreide handleiding voor het gebruik van Excel voor professionele doeleinden. Het boek behandelt onderwerpen zoals het maken van complexe formules, het gebruik van macro’s en het werken met grote datasets. Het boek is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en bevat veel praktische voorbeelden en oefeningen.

Excel voor professionals is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

Excel Formules en Functies

Excel Formules en Functies is een boek geschreven door Wim de Groot en Henk Vlootman. Het boek behandelt alle belangrijke formules en functies die beschikbaar zijn in Excel. Het boek is geschikt voor beginners en gevorderden en bevat veel praktische voorbeelden en oefeningen. Het boek is ook handig als naslagwerk voor mensen die al bekend zijn met Excel, maar hun kennis willen uitbreiden.

Excel Formules en Functies is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

Excel Dashboards en Rapporten

Excel Dashboards en Rapporten is een boek geschreven door Wim de Groot. Het boek behandelt het maken van dashboards en rapporten in Excel. Het boek is geschikt voor mensen die al bekend zijn met Excel en hun kennis willen uitbreiden. Het boek bevat veel praktische voorbeelden en oefeningen en is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Excel Dashboards en Rapporten is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

Excel 2019 Bible

Excel 2019 Bible is een boek geschreven door Michael Alexander en Richard Kusleika. Het boek behandelt alle belangrijke functies en mogelijkheden van Excel 2019. Het boek is geschikt voor beginners en gevorderden en bevat veel praktische voorbeelden en oefeningen. Het boek is ook handig als naslagwerk voor mensen die al bekend zijn met Excel, maar hun kennis willen uitbreiden.

Excel 2019 Bible is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

Excel VBA Programming for Dummies

Excel VBA Programming for Dummies is een boek geschreven door John Walkenbach. Het boek behandelt het programmeren van Excel met behulp van VBA (Visual Basic for Applications). Het boek is geschikt voor mensen die al bekend zijn met Excel en hun kennis willen uitbreiden. Het boek bevat veel praktische voorbeelden en oefeningen en is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Excel VBA Programming for Dummies is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

Conclusie

Er zijn veel boeken beschikbaar die je kunnen helpen om Excel beter te begrijpen en te gebruiken. Of je nu een beginner bent of een gevorderde gebruiker, er is altijd wel een boek dat bij je past. De boeken die we hebben besproken zijn allemaal verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com. Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag en verbeter je Excel-vaardigheden!

Plaats een reactie