Boeken over faalangst

Faalangst is een veelvoorkomend probleem bij zowel jongeren als volwassenen. Het kan ervoor zorgen dat je niet goed presteert op school of op je werk, maar ook dat je sociale contacten vermijdt. Gelukkig zijn er verschillende boeken geschreven over faalangst die je kunnen helpen om hiermee om te gaan. In dit artikel bespreken we een aantal van deze boeken en waar je ze kunt kopen.

1. ‘Overwin je faalangst’ – Theo Compernolle

‘Overwin je faalangst’ is een boek geschreven door Theo Compernolle, een neuropsychiater en stressconsultant. In dit boek legt hij uit wat faalangst is en hoe het ontstaat. Ook geeft hij praktische tips en oefeningen om je faalangst te overwinnen. Het boek is geschikt voor zowel jongeren als volwassenen.

‘Overwin je faalangst’ is onder andere te koop bij Bol.com en de lokale boekhandel.

2. ‘Faalangst’ – Mariëtte Huizinga

‘Faalangst’ is een boek geschreven door Mariëtte Huizinga, een psycholoog en psychotherapeut. In dit boek legt ze uit wat faalangst is en hoe het ontstaat. Ook geeft ze praktische tips en oefeningen om je faalangst te verminderen. Het boek is geschikt voor zowel jongeren als volwassenen.

‘Faalangst’ is onder andere te koop bij Bol.com en de lokale boekhandel.

3. ‘Help, ik heb faalangst!’ – Mariëtte Huizinga

‘Help, ik heb faalangst!’ is een boek geschreven door Mariëtte Huizinga. In dit boek richt ze zich specifiek op jongeren met faalangst. Ze legt uit wat faalangst is en hoe het ontstaat, maar ook hoe je ermee om kunt gaan. Het boek bevat veel praktische tips en oefeningen.

‘Help, ik heb faalangst!’ is onder andere te koop bij Bol.com en de lokale boekhandel.

4. ‘Faalangst en ouders’ – Annelies Tanis

‘Faalangst en ouders’ is een boek geschreven door Annelies Tanis, een psycholoog en orthopedagoog. In dit boek richt ze zich op ouders van kinderen met faalangst. Ze legt uit wat faalangst is en hoe het ontstaat, maar ook hoe ouders hun kinderen kunnen helpen om ermee om te gaan. Het boek bevat veel praktische tips en oefeningen.

‘Faalangst en ouders’ is onder andere te koop bij Bol.com en de lokale boekhandel.

5. ‘Faalangst overwinnen voor dummies’ – Gillian Butler

‘Faalangst overwinnen voor dummies’ is een boek geschreven door Gillian Butler, een psycholoog en psychotherapeut. In dit boek legt ze uit wat faalangst is en hoe het ontstaat. Ook geeft ze praktische tips en oefeningen om je faalangst te overwinnen. Het boek is geschikt voor zowel jongeren als volwassenen.

‘Faalangst overwinnen voor dummies’ is onder andere te koop bij Bol.com en de lokale boekhandel.

Conclusie

Faalangst kan een grote impact hebben op je leven, maar gelukkig zijn er verschillende boeken geschreven die je kunnen helpen om hiermee om te gaan. In dit artikel hebben we vijf boeken besproken die geschikt zijn voor zowel jongeren als volwassenen. Deze boeken zijn onder andere te koop bij Bol.com en de lokale boekhandel. Hopelijk helpen deze boeken je om je faalangst te overwinnen!

Plaats een reactie