Boeken over familierecht en het homohuwelijk

Het homohuwelijk is in Nederland sinds 1 april 2001 mogelijk. Dit betekent dat twee personen van hetzelfde geslacht met elkaar kunnen trouwen en dezelfde rechten en plichten hebben als heteroseksuele stellen. Het homohuwelijk heeft ook gevolgen voor het familierecht. Er zijn verschillende boeken geschreven over familierecht en het homohuwelijk. In dit artikel bespreken we een aantal van deze boeken en waar je ze kunt kopen.

Boeken over familierecht en het homohuwelijk

Er zijn verschillende boeken geschreven over familierecht en het homohuwelijk. Hieronder bespreken we een aantal van deze boeken:

1. Het homohuwelijk en het familierecht

Dit boek is geschreven door prof. mr. A.C. Hendriks en mr. dr. M.V. Antokolskaia. Het boek gaat in op de gevolgen van het homohuwelijk voor het familierecht. Het boek is geschikt voor juristen en andere professionals die zich bezighouden met familierecht. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

2. Het homohuwelijk en de kinderen

Dit boek is geschreven door mr. dr. M.V. Antokolskaia en mr. dr. A.J. Verheij. Het boek gaat in op de gevolgen van het homohuwelijk voor kinderen. Het boek is geschikt voor juristen en andere professionals die zich bezighouden met familierecht en kinderrecht. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

3. Het homohuwelijk en de erfenis

Dit boek is geschreven door mr. dr. A.J. Verheij en mr. dr. M.V. Antokolskaia. Het boek gaat in op de gevolgen van het homohuwelijk voor de erfenis. Het boek is geschikt voor juristen en andere professionals die zich bezighouden met erfrecht en familierecht. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

Waar kun je deze boeken kopen?

De boeken over familierecht en het homohuwelijk zijn te koop bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com. Bij de lokale boekhandel kun je de boeken vaak direct meenemen en heb je de mogelijkheid om het boek eerst in te kijken. Bij Bol.com kun je de boeken eenvoudig bestellen en thuis laten bezorgen. Ook kun je bij Bol.com vaak reviews van andere lezers lezen, zodat je een beter beeld krijgt van het boek.

Conclusie

Er zijn verschillende boeken geschreven over familierecht en het homohuwelijk. Deze boeken gaan in op de gevolgen van het homohuwelijk voor het familierecht, kinderrecht en erfrecht. De boeken zijn geschikt voor juristen en andere professionals die zich bezighouden met deze rechtsgebieden. De boeken zijn te koop bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

Plaats een reactie