Boeken over feminisme aanbiedingen

Feminisme is een belangrijk onderwerp dat de afgelopen jaren steeds meer aandacht heeft gekregen. Steeds meer vrouwen en mannen zijn zich bewust van de ongelijkheid tussen mannen en vrouwen en willen hier iets aan doen. Boeken over feminisme zijn dan ook populairder dan ooit tevoren. In dit artikel bespreken we welke boeken over feminisme er momenteel in de aanbieding zijn en waar je deze boeken kunt kopen.

Boeken over feminisme in de aanbieding

Er zijn verschillende boeken over feminisme die momenteel in de aanbieding zijn. Hieronder bespreken we een aantal van deze boeken:

1. We should all be feminists – Chimamanda Ngozi Adichie

We should all be feminists is een boek geschreven door de Nigeriaanse schrijfster Chimamanda Ngozi Adichie. Het boek is gebaseerd op haar TEDx Talk met dezelfde titel en gaat over de ongelijkheid tussen mannen en vrouwen. Het boek is momenteel verkrijgbaar voor €7,99 bij Bol.com.

2. Feminisme voor de 99% – Nancy Fraser, Tithi Bhattacharya en Cinzia Arruzza

Feminisme voor de 99% is een boek geschreven door drie feministische denkers: Nancy Fraser, Tithi Bhattacharya en Cinzia Arruzza. Het boek gaat over de ongelijkheid tussen mannen en vrouwen en de rol van het kapitalisme hierin. Het boek is momenteel verkrijgbaar voor €12,50 bij de lokale boekhandel.

3. Bad feminist – Roxane Gay

Bad feminist is een boek geschreven door de Amerikaanse schrijfster Roxane Gay. Het boek gaat over de complexiteit van feminisme en de verschillende rollen die vrouwen kunnen hebben. Het boek is momenteel verkrijgbaar voor €9,99 bij Bol.com.

Waar kun je deze boeken kopen?

De boeken over feminisme die in de aanbieding zijn, zijn op verschillende plekken te koop. Hieronder bespreken we een aantal van deze plekken:

1. Bol.com

Bol.com is een online winkel waar je verschillende boeken over feminisme kunt kopen. Het voordeel van Bol.com is dat je de boeken snel in huis hebt en dat je vaak kunt profiteren van aanbiedingen en kortingen.

2. Lokale boekhandel

Naast online winkels kun je ook terecht bij de lokale boekhandel. Hier kun je vaak persoonlijk advies krijgen en de boeken inzien voordat je ze koopt. Daarnaast steun je met het kopen van boeken bij de lokale boekhandel ook de lokale economie.

3. Tweedehands boekenwinkel

Als je op zoek bent naar goedkopere boeken over feminisme, kun je ook terecht bij tweedehands boekenwinkels. Hier kun je vaak boeken vinden die nog in goede staat zijn, maar die wel een stuk goedkoper zijn dan de originele prijs.

Conclusie

Er zijn verschillende boeken over feminisme die momenteel in de aanbieding zijn. Deze boeken zijn te koop bij verschillende winkels, zoals Bol.com, de lokale boekhandel en tweedehands boekenwinkels. Door deze boeken te lezen, kun je meer leren over de ongelijkheid tussen mannen en vrouwen en hoe we hier iets aan kunnen doen.

Plaats een reactie