Boeken over feng shui

Feng shui is een eeuwenoude Chinese filosofie die zich richt op het creëren van harmonie tussen mens en omgeving. Het is een complexe leer die zich bezighoudt met de energieën in een ruimte en hoe deze kunnen worden geoptimaliseerd voor een betere gezondheid, welzijn en geluk. Er zijn talloze boeken geschreven over feng shui, variërend van praktische handleidingen tot diepgaande filosofische verhandelingen. In dit artikel zullen we enkele van de beste boeken over feng shui bespreken en waar je deze kunt kopen.

1. ‘Feng shui voor dummies’ door David Daniel Kennedy

‘Feng shui voor dummies’ is een uitstekend boek voor beginners die meer willen weten over feng shui. Het boek is geschreven door David Daniel Kennedy, een expert op het gebied van feng shui en auteur van meerdere boeken over dit onderwerp. In ‘Feng shui voor dummies’ legt Kennedy op een heldere en toegankelijke manier uit wat feng shui is, hoe het werkt en hoe je het kunt toepassen in je eigen leven. Het boek bevat praktische tips en adviezen voor het inrichten van je huis en werkplek volgens de principes van feng shui.

‘Feng shui voor dummies’ is verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online bij Bol.com voor €19,99.

2. ‘De kracht van feng shui’ door Lillian Too

Lillian Too is een van de bekendste feng shui-experts ter wereld en heeft meerdere boeken geschreven over dit onderwerp. ‘De kracht van feng shui’ is een van haar meest populaire boeken en biedt een uitgebreide introductie tot de basisprincipes van feng shui. Het boek bevat praktische tips en adviezen voor het inrichten van je huis en werkplek volgens de principes van feng shui, evenals informatie over de geschiedenis en filosofie van feng shui.

‘De kracht van feng shui’ is verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online bij Bol.com voor €24,99.

3. ‘Feng shui in je huis’ door Richard Webster

‘Feng shui in je huis’ is een praktisch boek dat zich richt op het inrichten van je huis volgens de principes van feng shui. Het boek is geschreven door Richard Webster, een bekende auteur op het gebied van spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling. In ‘Feng shui in je huis’ legt Webster uit hoe je de energie in je huis kunt optimaliseren voor meer harmonie, gezondheid en geluk. Het boek bevat praktische tips en adviezen voor het inrichten van elke kamer in je huis volgens de principes van feng shui.

‘Feng shui in je huis’ is verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online bij Bol.com voor €19,99.

4. ‘Feng shui voor het westen’ door Terah Kathryn Collins

‘Feng shui voor het westen’ is een boek dat zich richt op het toepassen van feng shui in een westerse context. Het boek is geschreven door Terah Kathryn Collins, een bekende feng shui-expert en oprichter van de Western School of Feng Shui. In ‘Feng shui voor het westen’ legt Collins uit hoe je feng shui kunt toepassen in een westerse omgeving en hoe je de principes van feng shui kunt integreren in je dagelijks leven. Het boek bevat praktische tips en adviezen voor het inrichten van je huis en werkplek volgens de principes van feng shui.

‘Feng shui voor het westen’ is verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online bij Bol.com voor €24,99.

5. ‘De complete gids voor feng shui’ door Gill Hale

‘De complete gids voor feng shui’ is een uitgebreid boek dat zich richt op alle aspecten van feng shui. Het boek is geschreven door Gill Hale, een bekende feng shui-expert en auteur van meerdere boeken over dit onderwerp. In ‘De complete gids voor feng shui’ legt Hale uit wat feng shui is, hoe het werkt en hoe je het kunt toepassen in je eigen leven. Het boek bevat praktische tips en adviezen voor het inrichten van je huis en werkplek volgens de principes van feng shui, evenals informatie over de geschiedenis en filosofie van feng shui.

‘De complete gids voor feng shui’ is verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online bij Bol.com voor €29,99.

Conclusie

Er zijn talloze boeken geschreven over feng shui, variërend van praktische handleidingen tot diepgaande filosofische verhandelingen. In dit artikel hebben we enkele van de beste boeken over feng shui besproken, waaronder ‘Feng shui voor dummies’ door David Daniel Kennedy, ‘De kracht van feng shui’ door Lillian Too, ‘Feng shui in je huis’ door Richard Webster, ‘Feng shui voor het westen’ door Terah Kathryn Collins en ‘De complete gids voor feng shui’ door Gill Hale. Deze boeken zijn verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online bij Bol.com. Of je nu een beginner bent of een ervaren feng shui-beoefenaar, er is altijd een boek dat bij jou past.

Plaats een reactie