Boeken over fimo klei

Fimo klei is een populair materiaal onder creatievelingen. Het is een polymeerklei die na het bakken hard wordt en daardoor geschikt is voor het maken van allerlei objecten, van sieraden tot beeldjes. Er zijn verschillende boeken over fimo klei te vinden die je kunnen helpen bij het maken van de mooiste creaties. In dit artikel bespreken we een aantal van deze boeken en waar je ze kunt kopen.

Fimo klei: het complete handboek

Een van de meest uitgebreide boeken over fimo klei is ‘Fimo klei: het complete handboek’ van Susanna Oroyan. Dit boek bevat meer dan 400 pagina’s vol informatie over fimo klei, van de basisbeginselen tot geavanceerde technieken. Het boek is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en bevat veel stap-voor-stap instructies en foto’s. Daarnaast bevat het boek ook patronen en projecten om zelf te maken. ‘Fimo klei: het complete handboek’ is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com en de lokale boekhandel.

Fimo klei: creatief met klei

‘Fimo klei: creatief met klei’ is een boek van Petra Tornack-Zimmermann en bevat meer dan 50 projecten om zelf te maken. Het boek is geschikt voor beginners en gevorderden en bevat stap-voor-stap instructies en foto’s. De projecten variëren van sieraden tot decoratieve objecten en zijn allemaal gemaakt met fimo klei. ‘Fimo klei: creatief met klei’ is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com en de lokale boekhandel.

Fimo klei: sieraden maken

‘Fimo klei: sieraden maken’ is een boek van Christel Krukkert en bevat meer dan 20 projecten om zelf sieraden te maken met fimo klei. Het boek is geschikt voor beginners en gevorderden en bevat stap-voor-stap instructies en foto’s. De sieraden variëren van oorbellen tot armbanden en zijn allemaal gemaakt met fimo klei. ‘Fimo klei: sieraden maken’ is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com en de lokale boekhandel.

Fimo klei: dieren maken

‘Fimo klei: dieren maken’ is een boek van Christel Krukkert en bevat meer dan 20 projecten om zelf dieren te maken met fimo klei. Het boek is geschikt voor beginners en gevorderden en bevat stap-voor-stap instructies en foto’s. De dieren variëren van vogels tot katten en zijn allemaal gemaakt met fimo klei. ‘Fimo klei: dieren maken’ is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com en de lokale boekhandel.

Fimo klei: bloemen maken

‘Fimo klei: bloemen maken’ is een boek van Christel Krukkert en bevat meer dan 20 projecten om zelf bloemen te maken met fimo klei. Het boek is geschikt voor beginners en gevorderden en bevat stap-voor-stap instructies en foto’s. De bloemen variëren van rozen tot zonnebloemen en zijn allemaal gemaakt met fimo klei. ‘Fimo klei: bloemen maken’ is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com en de lokale boekhandel.

Conclusie

Er zijn verschillende boeken over fimo klei te vinden die je kunnen helpen bij het maken van de mooiste creaties. Of je nu op zoek bent naar een uitgebreid handboek of juist specifieke projecten wilt maken, er is voor ieder wat wils. De boeken zijn verkrijgbaar bij zowel de lokale boekhandel als online bij Bol.com. Veel plezier met het maken van de mooiste creaties met fimo klei!

Plaats een reactie