Boeken over gelukkig worden

Gelukkig zijn is iets wat we allemaal willen. Maar hoe bereik je dat? Er zijn talloze boeken geschreven over dit onderwerp. In dit artikel bespreken we een aantal van deze boeken en waar je ze kunt kopen.

De kracht van het nu – Eckhart Tolle

Eckhart Tolle is een bekende spirituele leraar en schrijver. In zijn boek ‘De kracht van het nu’ legt hij uit hoe je in het moment kunt leven en zo gelukkiger kunt worden. Het boek is een bestseller en wordt wereldwijd gelezen. Het is te koop bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

De edele kunst van not giving a f*ck – Mark Manson

Mark Manson is een blogger en schrijver die bekend staat om zijn no-nonsense benadering van persoonlijke ontwikkeling. In zijn boek ‘De edele kunst van not giving a f*ck’ legt hij uit hoe je kunt stoppen met je druk maken om dingen die er niet toe doen en je kunt focussen op wat echt belangrijk is. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

De dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt – Haemin Sunim

Haemin Sunim is een boeddhistische monnik en schrijver. In zijn boek ‘De dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt’ legt hij uit hoe je meer rust en geluk kunt vinden in het dagelijks leven. Het boek is een bestseller en wordt wereldwijd gelezen. Het is te koop bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

De geluksprofessor – Patrick van Hees

Patrick van Hees is een geluksprofessor en schrijver. In zijn boek ‘De geluksprofessor’ legt hij uit wat geluk is en hoe je het kunt bereiken. Het boek is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en bevat praktische tips en oefeningen. Het is te koop bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

De kunst van het alleen zijn – Annette Lavrijsen

Annette Lavrijsen is een schrijver en coach. In haar boek ‘De kunst van het alleen zijn’ legt ze uit hoe je kunt leren om alleen te zijn en daar gelukkig mee te zijn. Het boek bevat persoonlijke verhalen en praktische tips. Het is te koop bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

Conclusie

Er zijn talloze boeken geschreven over gelukkig worden. In dit artikel hebben we een aantal van deze boeken besproken en waar je ze kunt kopen. Of je nu op zoek bent naar spirituele inzichten, praktische tips of wetenschappelijk onderbouwde informatie, er is altijd wel een boek dat bij jou past. Dus ga op zoek naar jouw boek over gelukkig worden en begin vandaag nog met werken aan jouw geluk!

Plaats een reactie