Boeken over gevoelens

Gevoelens zijn een belangrijk onderdeel van ons leven. Ze kunnen ons gelukkig maken, maar ook verdrietig of boos. Het is daarom belangrijk om te leren omgaan met onze gevoelens. Gelukkig zijn er veel boeken geschreven over dit onderwerp. In dit artikel bespreken we een aantal van deze boeken en waar je ze kunt kopen.

1. De kracht van kwetsbaarheid – Brené Brown

In dit boek beschrijft Brené Brown hoe kwetsbaarheid ons sterker maakt. Ze legt uit dat het tonen van onze zwaktes en emoties juist krachtig kan zijn. Door onze kwetsbaarheid te omarmen, kunnen we meer verbinding maken met anderen en onszelf. Dit boek is een echte aanrader voor iedereen die meer wil leren over kwetsbaarheid en emoties.

Je kunt De kracht van kwetsbaarheid kopen bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

2. Emotionele intelligentie – Daniel Goleman

Daniel Goleman beschrijft in dit boek hoe belangrijk emotionele intelligentie is voor ons succes en geluk. Hij legt uit dat het niet alleen gaat om ons IQ, maar ook om ons EQ (emotionele intelligentie). Door ons bewust te zijn van onze emoties en die van anderen, kunnen we beter communiceren en samenwerken. Dit boek is een must-read voor iedereen die zijn emotionele intelligentie wil verbeteren.

Emotionele intelligentie is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

3. De edele kunst van not giving a f*ck – Mark Manson

In dit boek beschrijft Mark Manson hoe we ons minder moeten aantrekken van wat anderen van ons denken. Hij legt uit dat het belangrijk is om onze energie te richten op de dingen die er echt toe doen in het leven. Door ons minder druk te maken over kleine dingen, kunnen we ons gelukkiger voelen. Dit boek is een aanrader voor iedereen die meer wil leren over persoonlijke groei en geluk.

De edele kunst van not giving a f*ck is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

4. De kracht van het nu – Eckhart Tolle

In dit boek beschrijft Eckhart Tolle hoe we ons kunnen bevrijden van onze gedachten en emoties. Hij legt uit dat we ons vaak laten meeslepen door ons verleden of onze toekomst, terwijl het enige moment dat echt telt het huidige moment is. Door ons te richten op het nu, kunnen we meer rust en geluk ervaren. Dit boek is een aanrader voor iedereen die meer wil leren over mindfulness en meditatie.

De kracht van het nu is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

5. Gelukkig zijn moet je durven – Leo Bormans

In dit boek beschrijft Leo Bormans hoe we ons gelukkiger kunnen voelen. Hij legt uit dat geluk niet alleen afhankelijk is van onze omstandigheden, maar ook van onze mindset. Door ons te richten op positieve emoties en gedachten, kunnen we ons gelukkiger voelen. Dit boek is een aanrader voor iedereen die meer wil leren over geluk en positiviteit.

Gelukkig zijn moet je durven is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

Conclusie

Er zijn veel boeken geschreven over gevoelens en emoties. In dit artikel hebben we vijf boeken besproken die een aanrader zijn voor iedereen die meer wil leren over dit onderwerp. Deze boeken zijn verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com. Door te leren omgaan met onze gevoelens, kunnen we ons gelukkiger en succesvoller voelen in het leven.

Plaats een reactie