Boeken over gezondheidsdiensten

Gezondheidsdiensten zijn van groot belang voor onze samenleving. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er veel boeken zijn geschreven over dit onderwerp. In dit artikel zullen we een aantal van deze boeken bespreken en vertellen waar je ze kunt kopen.

1. De zorgprofessional

De zorgprofessional is een boek geschreven door Jeroen Boschma en Joep de Groot. Het boek gaat over de veranderingen in de gezondheidszorg en de rol van de zorgprofessional hierin. Het boek is geschikt voor zowel zorgprofessionals als beleidsmakers en geeft inzicht in de uitdagingen waar de gezondheidszorg voor staat. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

2. De patiënt centraal

De patiënt centraal is een boek geschreven door Jan Kremer en Cees Smit. Het boek gaat over de veranderende rol van de patiënt in de gezondheidszorg. Het boek is geschikt voor zowel patiënten als zorgprofessionals en geeft inzicht in hoe de patiënt meer centraal kan worden gesteld in de gezondheidszorg. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

3. De toekomst van de gezondheidszorg

De toekomst van de gezondheidszorg is een boek geschreven door Guus Schrijvers. Het boek gaat over de veranderingen in de gezondheidszorg en de toekomst van de gezondheidszorg. Het boek is geschikt voor zowel zorgprofessionals als beleidsmakers en geeft inzicht in de uitdagingen waar de gezondheidszorg voor staat. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

4. De kracht van samenwerking in de gezondheidszorg

De kracht van samenwerking in de gezondheidszorg is een boek geschreven door Jan van der Meijden en Jan Kremer. Het boek gaat over de samenwerking tussen verschillende zorgprofessionals en hoe deze samenwerking kan bijdragen aan betere zorg. Het boek is geschikt voor zowel zorgprofessionals als beleidsmakers en geeft inzicht in hoe samenwerking kan worden gestimuleerd. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

5. De patiënt als partner

De patiënt als partner is een boek geschreven door Jan Kremer en Cees Smit. Het boek gaat over de veranderende rol van de patiënt in de gezondheidszorg en hoe de patiënt meer betrokken kan worden bij zijn eigen zorgproces. Het boek is geschikt voor zowel patiënten als zorgprofessionals en geeft inzicht in hoe de patiënt meer als partner kan worden gezien in de gezondheidszorg. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

Conclusie

Er zijn veel boeken geschreven over gezondheidsdiensten en de uitdagingen waar de gezondheidszorg voor staat. De boeken die we in dit artikel hebben besproken zijn slechts een greep uit het aanbod. Deze boeken zijn geschikt voor zowel zorgprofessionals als beleidsmakers en patiënten. Ze geven inzicht in de veranderingen in de gezondheidszorg en hoe deze veranderingen kunnen worden aangepakt. De boeken zijn te koop bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

Plaats een reactie