Boeken over gin

Gin is een drank die de laatste jaren steeds populairder is geworden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er steeds meer boeken over gin verschijnen. In dit artikel zullen we een aantal van deze boeken bespreken en vertellen waar je ze kunt kopen.

Gin: The Manual

Gin: The Manual is geschreven door Dave Broom en is een uitgebreide gids over gin. Het boek behandelt de geschiedenis van gin, de verschillende soorten gin en hoe gin wordt gemaakt. Ook worden er verschillende cocktails besproken die je met gin kunt maken. Het boek is mooi vormgegeven en bevat veel foto’s. Gin: The Manual is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

Gin-tonic & andere verhalen

Gin-tonic & andere verhalen is geschreven door Frederik Brouwers en is een boek vol met verhalen over gin. Het boek bevat interviews met ginmakers, bartenders en andere experts op het gebied van gin. Ook worden er verschillende gin-tonic recepten besproken. Het boek is mooi vormgegeven en bevat veel foto’s. Gin-tonic & andere verhalen is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

Gin: De complete gids voor de perfecte gin-tonic

Gin: De complete gids voor de perfecte gin-tonic is geschreven door Frederic Du Bois en Isabel Boons en is een uitgebreide gids over gin-tonics. Het boek behandelt de geschiedenis van gin en gin-tonics, de verschillende soorten gin en tonic en hoe je de perfecte gin-tonic maakt. Ook worden er verschillende gin-tonic recepten besproken. Het boek is mooi vormgegeven en bevat veel foto’s. Gin: De complete gids voor de perfecte gin-tonic is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

Gin: The Art and Craft of the Artisan Revival

Gin: The Art and Craft of the Artisan Revival is geschreven door Aaron Knoll en is een uitgebreide gids over de opkomst van ambachtelijke gin. Het boek behandelt de geschiedenis van gin, de opkomst van ambachtelijke gin en de verschillende ambachtelijke ginmakers. Ook worden er verschillende cocktails besproken die je met ambachtelijke gin kunt maken. Het boek is mooi vormgegeven en bevat veel foto’s. Gin: The Art and Craft of the Artisan Revival is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

Gin: The Essential Guide for Gin Lovers

Gin: The Essential Guide for Gin Lovers is geschreven door Geraldine Coates en is een uitgebreide gids over gin. Het boek behandelt de geschiedenis van gin, de verschillende soorten gin en hoe gin wordt gemaakt. Ook worden er verschillende cocktails besproken die je met gin kunt maken. Het boek is mooi vormgegeven en bevat veel foto’s. Gin: The Essential Guide for Gin Lovers is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

Conclusie

Er zijn veel boeken over gin te vinden, van uitgebreide gidsen tot boeken vol met verhalen over gin. Of je nu een ginliefhebber bent of gewoon meer wilt weten over deze drank, er is altijd wel een boek dat bij je past. De boeken zijn verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

Plaats een reactie