Boeken over Google

Google is een van de grootste zoekmachines ter wereld en heeft een enorme impact op ons dagelijks leven. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er veel boeken zijn geschreven over Google en de invloed die het heeft op onze samenleving. In dit artikel zullen we een aantal van deze boeken bespreken en waar je ze kunt kopen.

1. The Google Story

The Google Story is een boek geschreven door David A. Vise en Mark Malseed. Het boek vertelt het verhaal van de oprichting van Google en hoe het bedrijf uitgroeide tot een van de grootste en meest invloedrijke bedrijven ter wereld. Het boek beschrijft de visie van de oprichters, de uitdagingen die ze tegenkwamen en hoe ze deze overwonnen. Het boek is een fascinerend kijkje achter de schermen van een van de meest succesvolle bedrijven ter wereld.

The Google Story is verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online bij Bol.com.

2. Google Hacks

Google Hacks is een boek geschreven door Tara Calishain en Rael Dornfest. Het boek is bedoeld voor mensen die meer willen halen uit Google dan alleen maar zoekresultaten. Het boek bevat tips en trucs om Google op een meer geavanceerde manier te gebruiken, zoals het zoeken naar specifieke bestandstypen, het vinden van afbeeldingen en het gebruik van geavanceerde zoekoperators.

Google Hacks is verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online bij Bol.com.

3. The Google Resume

The Google Resume is een boek geschreven door Gayle McDowell. Het boek is bedoeld voor mensen die willen werken bij Google of andere technologiebedrijven. Het boek bevat tips en trucs om op te vallen bij sollicitaties en om je cv te optimaliseren voor technologiebedrijven. Het boek bevat ook interviews met recruiters en werknemers van Google en andere technologiebedrijven.

The Google Resume is verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online bij Bol.com.

4. Google Analytics

Google Analytics is een boek geschreven door Justin Cutroni. Het boek is bedoeld voor mensen die Google Analytics willen gebruiken om hun website te analyseren en te optimaliseren. Het boek bevat stap-voor-stap instructies voor het instellen van Google Analytics en het interpreteren van de gegevens. Het boek bevat ook tips en trucs voor het optimaliseren van je website op basis van de gegevens die je verzamelt.

Google Analytics is verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online bij Bol.com.

5. Google AdWords

Google AdWords is een boek geschreven door Anastasia Holdren. Het boek is bedoeld voor mensen die Google AdWords willen gebruiken om hun bedrijf te promoten. Het boek bevat stap-voor-stap instructies voor het opzetten van een AdWords-campagne en het optimaliseren van de prestaties. Het boek bevat ook tips en trucs voor het schrijven van effectieve advertenties en het beheren van je budget.

Google AdWords is verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online bij Bol.com.

Conclusie

Er zijn veel boeken geschreven over Google en de invloed die het heeft op onze samenleving. Of je nu geïnteresseerd bent in de geschiedenis van Google, het optimaliseren van je website of het promoten van je bedrijf, er is een boek voor jou. De boeken zijn verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online bij Bol.com. Dus waar wacht je nog op? Duik in de wereld van Google en ontdek wat het voor jou kan betekenen!

Plaats een reactie