Boeken over grafologie

Grafologie is de studie van handschriften en de interpretatie ervan. Het is een fascinerend onderwerp dat ons veel kan vertellen over de persoonlijkheid van de schrijver. Er zijn veel boeken geschreven over grafologie, variërend van introducties tot het onderwerp tot diepgaande studies van specifieke aspecten van handschriften. In dit artikel zullen we enkele van de beste boeken over grafologie bespreken en waar je ze kunt kopen.

1. Handschriftanalyse

Handschriftanalyse van Bart Baggett is een uitstekend boek voor beginners die geïnteresseerd zijn in grafologie. Het boek biedt een inleiding tot de basisprincipes van handschriftanalyse en legt uit hoe je handschriften kunt interpreteren om meer te weten te komen over de persoonlijkheid van de schrijver. Het boek bevat ook veel voorbeelden van handschriften en oefeningen om je vaardigheden te verbeteren.

Handschriftanalyse is verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online retailers, waaronder Bol.com en Amazon.

2. De psychologie van handschrift

De psychologie van handschrift van Klara Roman is een diepgaande studie van de relatie tussen handschrift en persoonlijkheid. Het boek gaat dieper in op de verschillende aspecten van handschriften, zoals de grootte, vorm en druk, en legt uit hoe deze aspecten kunnen worden geïnterpreteerd om meer te weten te komen over de schrijver. Het boek bevat ook veel voorbeelden van handschriften en oefeningen om je vaardigheden te verbeteren.

De psychologie van handschrift is verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online retailers, waaronder Bol.com en Amazon.

3. Handschrift en karakter

Handschrift en karakter van Rosa Baader is een klassieker op het gebied van grafologie. Het boek biedt een uitgebreide studie van handschriften en legt uit hoe verschillende aspecten van handschriften kunnen worden geïnterpreteerd om meer te weten te komen over de persoonlijkheid van de schrijver. Het boek bevat ook veel voorbeelden van handschriften en oefeningen om je vaardigheden te verbeteren.

Handschrift en karakter is verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online retailers, waaronder Bol.com en Amazon.

4. Handschrift en persoonlijkheid

Handschrift en persoonlijkheid van Helmut Ploog is een diepgaande studie van de relatie tussen handschrift en persoonlijkheid. Het boek gaat dieper in op de verschillende aspecten van handschriften, zoals de grootte, vorm en druk, en legt uit hoe deze aspecten kunnen worden geïnterpreteerd om meer te weten te komen over de schrijver. Het boek bevat ook veel voorbeelden van handschriften en oefeningen om je vaardigheden te verbeteren.

Handschrift en persoonlijkheid is verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online retailers, waaronder Bol.com en Amazon.

5. Handschrift en karakteranalyse

Handschrift en karakteranalyse van Ludwig Klages is een klassieker op het gebied van grafologie. Het boek biedt een uitgebreide studie van handschriften en legt uit hoe verschillende aspecten van handschriften kunnen worden geïnterpreteerd om meer te weten te komen over de persoonlijkheid van de schrijver. Het boek bevat ook veel voorbeelden van handschriften en oefeningen om je vaardigheden te verbeteren.

Handschrift en karakteranalyse is verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online retailers, waaronder Bol.com en Amazon.

Conclusie

Er zijn veel boeken geschreven over grafologie, variërend van introducties tot het onderwerp tot diepgaande studies van specifieke aspecten van handschriften. Als je geïnteresseerd bent in grafologie, zijn deze boeken een geweldige manier om meer te weten te komen over het onderwerp en je vaardigheden te verbeteren. Je kunt deze boeken kopen bij de meeste boekhandels en online retailers, waaronder Bol.com en Amazon.

Plaats een reactie