Boeken over hacken

Hacken is een onderwerp dat de laatste jaren steeds meer in de belangstelling staat. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er steeds meer boeken over dit onderwerp verschijnen. In dit artikel zullen we een aantal van deze boeken bespreken en vertellen waar je ze kunt kopen.

1. Hacking for Dummies

Hacking for Dummies is een boek dat geschreven is voor mensen die weinig tot geen kennis hebben van hacken. Het boek legt op een begrijpelijke manier uit wat hacken is en hoe het werkt. Ook worden er verschillende technieken besproken die hackers gebruiken en hoe je jezelf hiertegen kunt beschermen. Het boek is geschreven door Kevin Beaver en is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

2. The Art of Invisibility

The Art of Invisibility is geschreven door Kevin Mitnick, een voormalig hacker die nu als beveiligingsexpert werkt. In dit boek legt hij uit hoe je jezelf kunt beschermen tegen hackers en hoe je onzichtbaar kunt blijven op het internet. Het boek is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en bevat veel praktische tips. Het boek is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

3. Black Hat Python

Black Hat Python is geschreven door Justin Seitz en is bedoeld voor mensen die al enige kennis hebben van programmeren. Het boek legt uit hoe je Python kunt gebruiken om te hacken en bevat veel praktische voorbeelden. Het boek is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

4. The Hacker Playbook

The Hacker Playbook is geschreven door Peter Kim en is bedoeld voor mensen die al enige kennis hebben van hacken. Het boek bevat verschillende scenario’s waarin je als hacker te maken krijgt met verschillende uitdagingen. Het boek is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en bevat veel praktische tips. Het boek is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

5. Ghost in the Wires

Ghost in the Wires is geschreven door Kevin Mitnick en is een autobiografie waarin hij vertelt over zijn leven als hacker. Het boek is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en geeft een goed beeld van hoe het er in de hackerswereld aan toe gaat. Het boek is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

Conclusie

Er zijn veel boeken over hacken te vinden, voor zowel beginners als gevorderden. Of je nu meer wilt leren over hacken of jezelf wilt beschermen tegen hackers, er is altijd wel een boek dat bij je past. De boeken zijn verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com. Het is belangrijk om te onthouden dat hacken illegaal is en dat je alleen de technieken moet gebruiken om jezelf te beschermen tegen hackers.

Plaats een reactie