Boeken over haken

Haken is een populaire hobby in Nederland. Het is een creatieve bezigheid waarbij je met een haaknaald en garen de mooiste creaties kunt maken. Van amigurumi tot dekens en van kleding tot accessoires, er zijn talloze mogelijkheden. Maar waar haal je inspiratie vandaan? Gelukkig zijn er genoeg boeken over haken te vinden. In dit artikel bespreken we een aantal van deze boeken en waar je ze kunt kopen.

1. Haken & Kleur

Haken & Kleur is een boek van Saskia Laan en Claire Boeter. Het boek staat vol met kleurrijke haakpatronen voor onder andere kussens, dekens en tassen. Het boek is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en bevat duidelijke instructies en haakdiagrammen. Naast de patronen bevat het boek ook tips en tricks voor het werken met kleur. Haken & Kleur is onder andere te koop bij Bol.com en de lokale boekhandel.

2. Haak je Happy

Haak je Happy is een boek van Lisanne Multem. Het boek staat vol met vrolijke haakpatronen voor onder andere amigurumi, kussens en sjaals. De patronen zijn geschikt voor beginners en gevorderden en worden stap voor stap uitgelegd. Naast de patronen bevat het boek ook persoonlijke verhalen en tips van de auteur. Haak je Happy is onder andere te koop bij Bol.com en de lokale boekhandel.

3. Haken en kleur

Haken en kleur is een boek van Leonie Morgan. Het boek staat vol met kleurrijke haakpatronen voor onder andere dekens, kussens en sjaals. De patronen zijn geschikt voor beginners en gevorderden en worden stap voor stap uitgelegd. Naast de patronen bevat het boek ook tips en tricks voor het werken met kleur. Haken en kleur is onder andere te koop bij Bol.com en de lokale boekhandel.

4. Haken voor Dummies

Haken voor Dummies is een boek van Susan Brittain en Karen Manthey. Het boek is geschikt voor beginners en bevat duidelijke instructies en haakdiagrammen. Het boek behandelt onder andere de basissteken, het lezen van haakpatronen en het werken met verschillende soorten garen. Naast de instructies bevat het boek ook een aantal eenvoudige haakpatronen om mee te oefenen. Haken voor Dummies is onder andere te koop bij Bol.com en de lokale boekhandel.

5. Haken en kleur

Haken en kleur is een boek van Sarah Hazell. Het boek staat vol met kleurrijke haakpatronen voor onder andere sjaals, mutsen en handschoenen. De patronen zijn geschikt voor beginners en gevorderden en worden stap voor stap uitgelegd. Naast de patronen bevat het boek ook tips en tricks voor het werken met kleur. Haken en kleur is onder andere te koop bij Bol.com en de lokale boekhandel.

6. Haken met Dendennis

Haken met Dendennis is een boek van Dennis van den Brink. Het boek staat vol met haakpatronen voor onder andere amigurumi, kussens en sjaals. De patronen zijn geschikt voor beginners en gevorderden en worden stap voor stap uitgelegd. Naast de patronen bevat het boek ook persoonlijke verhalen en tips van de auteur. Haken met Dendennis is onder andere te koop bij Bol.com en de lokale boekhandel.

7. Haken en kleur

Haken en kleur is een boek van Nicki Trench. Het boek staat vol met kleurrijke haakpatronen voor onder andere kussens, dekens en tassen. De patronen zijn geschikt voor beginners en gevorderden en worden stap voor stap uitgelegd. Naast de patronen bevat het boek ook tips en tricks voor het werken met kleur. Haken en kleur is onder andere te koop bij Bol.com en de lokale boekhandel.

8. Haken voor baby’s

Haken voor baby’s is een boek van Joke ter Veldhuis. Het boek staat vol met haakpatronen voor onder andere dekens, knuffels en kleding voor baby’s. De patronen zijn geschikt voor beginners en gevorderden en worden stap voor stap uitgelegd. Naast de patronen bevat het boek ook tips en tricks voor het werken met verschillende soorten garen. Haken voor baby’s is onder andere te koop bij Bol.com en de lokale boekhandel.

9. Haken en kleur

Haken en kleur is een boek van Emma Friedlander-Collins. Het boek staat vol met kleurrijke haakpatronen voor onder andere kussens, dekens en tassen. De patronen zijn geschikt voor beginners en gevorderden en worden stap voor stap uitgelegd. Naast de patronen bevat het boek ook tips en tricks voor het werken met kleur. Haken en kleur is onder andere te koop bij Bol.com en de lokale boekhandel.

10. Haken met Studio Hip en Stip

Haken met Studio Hip en Stip is een boek van Annemarie Huijser. Het boek staat vol met haakpatronen voor onder andere kussens, dekens en tassen. De patronen zijn geschikt voor beginners en gevorderden en worden stap voor stap uitgelegd. Naast de patronen bevat het boek ook persoonlijke verhalen en tips van de auteur. Haken met Studio Hip en Stip is onder andere te koop bij Bol.com en de lokale boekhandel.

Conclusie

Er zijn talloze boeken over haken te vinden. Of je nu op zoek bent naar kleurrijke patronen, haakpatronen voor baby’s of instructies voor beginners, er is voor ieder wat wils. De boeken zijn te koop bij Bol.com en de lokale boekhandel. Dus pak je haaknaald en garen erbij en laat je inspireren door deze prachtige boeken over haken.

Plaats een reactie