Boeken over het hiernamaals

De dood is een onderwerp waar we allemaal mee te maken krijgen, maar waar weinig mensen graag over praten. Toch zijn er veel boeken geschreven over het hiernamaals, de plek waar we na onze dood naartoe gaan. In dit artikel bespreken we een aantal van deze boeken en waar je ze kunt kopen.

De hemel

Een van de bekendste boeken over het hiernamaals is ‘De hemel’ van Randy Alcorn. In dit boek beschrijft Alcorn zijn visie op de hemel, gebaseerd op de Bijbel en zijn eigen onderzoek. Hij beschrijft de hemel als een fysieke plek waar we zullen leven in een perfecte wereld zonder pijn, verdriet en zonde. Het boek is geschikt voor christenen die meer willen weten over de hemel en wat hen te wachten staat na de dood.

‘De hemel’ is verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online bij Bol.com voor €24,99.

Leven na dit leven

Een ander boek over het hiernamaals is ‘Leven na dit leven’ van Raymond A. Moody Jr. In dit boek beschrijft Moody zijn onderzoek naar bijna-doodervaringen en de ervaringen van mensen die klinisch dood zijn geweest en weer tot leven zijn gekomen. Hij beschrijft hoe deze mensen vaak soortgelijke ervaringen hebben, zoals het zien van een tunnel, het ontmoeten van overleden dierbaren en het ervaren van een gevoel van vrede en liefde. Het boek is geschikt voor mensen die geïnteresseerd zijn in bijna-doodervaringen en wat deze ons kunnen vertellen over het hiernamaals.

‘Leven na dit leven’ is verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online bij Bol.com voor €20,99.

De reis van de ziel

‘De reis van de ziel’ van Michael Newton is een boek over reïncarnatie en de reis van de ziel na de dood. Newton beschrijft hoe hij door middel van hypnose mensen heeft geholpen om herinneringen aan vorige levens en de periode tussen levens te herinneren. Hij beschrijft hoe de ziel na de dood naar een soort tussenwereld gaat waar het wordt voorbereid op een nieuwe incarnatie. Het boek is geschikt voor mensen die geïnteresseerd zijn in reïncarnatie en wat er gebeurt met de ziel na de dood.

‘De reis van de ziel’ is verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online bij Bol.com voor €22,50.

De tunnel en het licht

‘De tunnel en het licht’ van William J. Baldwin is een boek over bijna-doodervaringen en de ervaringen van mensen die in contact zijn gekomen met overleden dierbaren. Baldwin beschrijft hoe deze mensen vaak soortgelijke ervaringen hebben, zoals het zien van een tunnel, het ontmoeten van overleden dierbaren en het ervaren van een gevoel van vrede en liefde. Hij beschrijft ook hoe deze ervaringen ons kunnen helpen om onze angst voor de dood te overwinnen. Het boek is geschikt voor mensen die geïnteresseerd zijn in bijna-doodervaringen en wat deze ons kunnen vertellen over het hiernamaals.

‘De tunnel en het licht’ is verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online bij Bol.com voor €19,99.

Conclusie

Er zijn veel boeken geschreven over het hiernamaals, elk met hun eigen visie en invalshoek. Of je nu geïnteresseerd bent in de hemel, bijna-doodervaringen of reïncarnatie, er is altijd wel een boek te vinden dat bij jou past. De boeken zijn verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online bij Bol.com. Dus waar wacht je nog op? Duik in de wereld van het hiernamaals en ontdek wat er na de dood op ons wacht.

Plaats een reactie