Boeken over hockey

Hockey is een populaire sport in Nederland en er zijn dan ook verschillende boeken geschreven over deze sport. In dit artikel zullen we een aantal van deze boeken bespreken en vertellen waar je ze kunt kopen.

1. Hockey met Naomi

Hockey met Naomi is een boek geschreven door Naomi van As, voormalig Nederlands hockeyspeelster en Olympisch kampioen. In dit boek deelt ze haar ervaringen en tips over hockey. Het boek is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde hockeyers en bevat onder andere oefeningen, technieken en tactieken.

Hockey met Naomi is te koop bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com voor €20,99.

2. Hockeyhelden

Hockeyhelden is een boek geschreven door Tjerk van der Horst en Klaas-Jan van der Weij. In dit boek worden de verhalen verteld van de grootste Nederlandse hockeyspelers aller tijden, zoals Teun de Nooijer, Maartje Paumen en Floris Jan Bovelander. Het boek bevat interviews, foto’s en statistieken van deze helden.

Hockeyhelden is te koop bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com voor €29,99.

3. Hockeymeiden

Hockeymeiden is een boek geschreven door Gerard van Gemert. Het boek gaat over een meisjesteam dat strijdt om het kampioenschap. Het boek bevat niet alleen spannende wedstrijdbeschrijvingen, maar ook persoonlijke verhalen van de meiden en hun coach.

Hockeymeiden is te koop bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com voor €14,99.

4. Hockey met Hugo

Hockey met Hugo is een boek geschreven door Hugo van der Meer, voormalig Nederlands hockeyspeler en coach. In dit boek deelt hij zijn kennis en ervaringen over hockey. Het boek is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde hockeyers en bevat onder andere oefeningen, technieken en tactieken.

Hockey met Hugo is te koop bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com voor €20,99.

5. Hockeygek

Hockeygek is een boek geschreven door Marlies Slegers. Het boek gaat over de 13-jarige Britt die helemaal gek is van hockey. Ze speelt in een meisjesteam en droomt ervan om ooit in het Nederlands elftal te spelen. Het boek bevat niet alleen spannende wedstrijdbeschrijvingen, maar ook persoonlijke verhalen van Britt en haar teamgenoten.

Hockeygek is te koop bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com voor €14,99.

6. Hockeycoachingsboek

Het Hockeycoachingsboek is een boek geschreven door Marc Lammers, voormalig bondscoach van het Nederlands dameshockeyteam. In dit boek deelt hij zijn kennis en ervaringen over het coachen van een hockeyteam. Het boek is geschikt voor zowel beginnende als ervaren coaches en bevat onder andere tips, oefeningen en tactieken.

Het Hockeycoachingsboek is te koop bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com voor €24,99.

7. Hockeykampioen

Hockeykampioen is een boek geschreven door Gerard van Gemert. Het boek gaat over een jongensteam dat strijdt om het kampioenschap. Het boek bevat niet alleen spannende wedstrijdbeschrijvingen, maar ook persoonlijke verhalen van de jongens en hun coach.

Hockeykampioen is te koop bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com voor €14,99.

8. Hockeyregels

Hockeyregels is een boek geschreven door de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB). In dit boek worden alle regels van het hockey uitgelegd en geïllustreerd. Het boek is geschikt voor zowel spelers als scheidsrechters.

Hockeyregels is te koop bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com voor €9,99.

Conclusie

Er zijn verschillende boeken geschreven over hockey, voor zowel spelers als coaches. Of je nu op zoek bent naar tips en technieken of naar persoonlijke verhalen van hockeyspelers, er is voor ieder wat wils. De boeken zijn te koop bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com. Veel leesplezier!

Plaats een reactie