Boeken over innerlijke rust

Innerlijke rust is iets waar veel mensen naar op zoek zijn. Het leven kan soms zo druk en hectisch zijn dat het lastig is om rust te vinden. Gelukkig zijn er veel boeken geschreven die je kunnen helpen om meer innerlijke rust te vinden. In dit artikel bespreken we een aantal van deze boeken en waar je ze kunt kopen.

1. De kracht van het nu – Eckhart Tolle

Eckhart Tolle is een bekende schrijver op het gebied van spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling. In zijn boek ‘De kracht van het nu’ legt hij uit hoe je meer in het moment kunt leven en daardoor meer innerlijke rust kunt vinden. Het boek is geschreven in een toegankelijke stijl en bevat veel praktische tips en oefeningen. Het is een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar meer rust en balans in het leven.

Je kunt ‘De kracht van het nu’ kopen bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

2. Rust in uitvoering – Alex Pang

In ‘Rust in uitvoering’ beschrijft Alex Pang hoe je meer rust kunt vinden in een wereld die altijd ‘aan’ lijkt te staan. Hij legt uit hoe je je werk anders kunt organiseren en hoe je meer kunt ontspannen zonder dat je productiviteit eronder lijdt. Het boek is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en bevat veel praktische tips en voorbeelden. Het is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar meer rust en balans in het werkende leven.

‘Rust in uitvoering’ is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

3. Stilte – Thich Nhat Hanh

Thich Nhat Hanh is een boeddhistische monnik en schrijver die bekend staat om zijn boeken over mindfulness en meditatie. In ‘Stilte’ beschrijft hij hoe je meer rust kunt vinden door stil te zijn en te mediteren. Het boek bevat veel praktische oefeningen en meditaties die je kunt doen om meer innerlijke rust te vinden. Het is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar meer rust en stilte in het leven.

‘Stilte’ is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

4. De kunst van het alleen zijn – Anja Borgers

In ‘De kunst van het alleen zijn’ beschrijft Anja Borgers hoe je meer rust kunt vinden door alleen te zijn. Ze legt uit hoe je kunt genieten van je eigen gezelschap en hoe je kunt leren omgaan met eenzaamheid. Het boek bevat veel praktische tips en voorbeelden en is geschikt voor iedereen die op zoek is naar meer rust en balans in het leven.

‘De kunst van het alleen zijn’ is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

5. Mindfulness – Mark Williams en Danny Penman

‘Mindfulness’ is een boek dat geschreven is door Mark Williams en Danny Penman. Het boek beschrijft hoe je meer rust kunt vinden door mindfulness te beoefenen. Het bevat veel praktische oefeningen en meditaties die je kunt doen om meer innerlijke rust te vinden. Het is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar meer rust en balans in het leven.

‘Mindfulness’ is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

Conclusie

Er zijn veel boeken geschreven over innerlijke rust en balans. In dit artikel hebben we vijf boeken besproken die je kunnen helpen om meer rust te vinden. Of je nu op zoek bent naar meer rust in je werkende leven of in je persoonlijke leven, er is altijd wel een boek dat bij je past. Je kunt deze boeken kopen bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com. Veel leesplezier!

Plaats een reactie