Boeken over intermittent fasting

Intermittent fasting is een populaire manier van vasten waarbij je afwisselend eet en vast. Het is een methode die steeds meer aan populariteit wint en waar steeds meer boeken over verschijnen. In dit artikel bespreken we een aantal van deze boeken en waar je ze kunt kopen.

1. Het vastendieet

Het vastendieet is geschreven door Dr. Michael Mosley en Mimi Spencer. Het boek is gebaseerd op de 5:2 methode, waarbij je vijf dagen normaal eet en twee dagen vast. Tijdens de vastendagen mag je maximaal 500-600 calorie├źn eten. Het boek bevat naast informatie over de methode ook recepten en tips voor het volhouden van het dieet.

Het vastendieet is onder andere te koop bij Bol.com en de lokale boekhandel.

2. De complete guide to intermittent fasting

De complete guide to intermittent fasting is geschreven door Dr. Jason Fung. Het boek gaat dieper in op de wetenschap achter intermittent fasting en legt uit hoe het werkt en waarom het zo effectief is. Daarnaast bevat het boek praktische tips en richtlijnen voor het volgen van een intermittent fasting dieet.

De complete guide to intermittent fasting is onder andere te koop bij Bol.com en de lokale boekhandel.

3. The 8-week blood sugar diet

The 8-week blood sugar diet is geschreven door Dr. Michael Mosley. Het boek richt zich op het verbeteren van de bloedsuikerspiegel door middel van een dieet. Het boek bevat naast informatie over intermittent fasting ook recepten en tips voor het volhouden van het dieet.

The 8-week blood sugar diet is onder andere te koop bij Bol.com en de lokale boekhandel.

4. The fast diet

The fast diet is geschreven door Dr. Michael Mosley en Mimi Spencer. Het boek gaat dieper in op de 5:2 methode en bevat naast informatie over de methode ook recepten en tips voor het volhouden van het dieet.

The fast diet is onder andere te koop bij Bol.com en de lokale boekhandel.

5. The obesity code

The obesity code is geschreven door Dr. Jason Fung. Het boek gaat dieper in op de oorzaken van obesitas en legt uit hoe intermittent fasting kan helpen bij het verliezen van gewicht. Het boek bevat naast informatie over intermittent fasting ook praktische tips en richtlijnen voor het volgen van een dieet.

The obesity code is onder andere te koop bij Bol.com en de lokale boekhandel.

Conclusie

Er zijn veel boeken over intermittent fasting te vinden. Of je nu op zoek bent naar informatie over de wetenschap achter de methode of praktische tips en recepten, er is voor ieder wat wils. De boeken zijn te koop bij zowel de lokale boekhandel als online bij Bol.com. Het is aan te raden om je goed in te lezen voordat je begint met intermittent fasting en eventueel advies te vragen aan een professional.

Plaats een reactie