Boeken over investeren

Investeren is een belangrijk onderwerp voor veel mensen. Of je nu wilt investeren in vastgoed, aandelen of cryptocurrency, er zijn talloze boeken die je kunnen helpen om meer te leren over dit onderwerp. In dit artikel bespreken we enkele van de beste boeken over investeren die beschikbaar zijn in het Nederlands.

1. De intelligente belegger – Benjamin Graham

De intelligente belegger is een klassieker op het gebied van investeren. Het boek is geschreven door Benjamin Graham, een van de meest invloedrijke beleggers van de 20e eeuw. In dit boek legt Graham uit hoe je op een intelligente manier kunt beleggen en hoe je de risico’s kunt beperken. Het boek is geschreven in 1949, maar de principes die Graham beschrijft zijn nog steeds relevant.

Je kunt De intelligente belegger kopen bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

2. Beleggen voor Dummies – Hans Oudshoorn

Beleggen voor Dummies is een boek dat geschikt is voor beginners die meer willen leren over investeren. Het boek is geschreven door Hans Oudshoorn en legt op een begrijpelijke manier uit hoe je kunt beginnen met beleggen. Het boek behandelt onderwerpen zoals aandelen, obligaties en beleggingsfondsen.

Je kunt Beleggen voor Dummies kopen bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

3. De kleine Buffett – Mary Buffett en David Clark

De kleine Buffett is een boek dat geschreven is door Mary Buffett en David Clark. Het boek gaat over de beleggingsstrategie van Warren Buffett, een van de rijkste mensen ter wereld. In het boek worden de principes van Buffett uitgelegd en wordt er uitgelegd hoe je deze principes kunt toepassen in je eigen beleggingsstrategie.

Je kunt De kleine Buffett kopen bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

4. De schitterende eenvoud van indexbeleggen – Jacques Wintermans

De schitterende eenvoud van indexbeleggen is een boek dat geschreven is door Jacques Wintermans. Het boek gaat over indexbeleggen, een beleggingsstrategie waarbij je belegt in een indexfonds. In het boek wordt uitgelegd wat indexbeleggen is en waarom het een goede strategie kan zijn voor beleggers.

Je kunt De schitterende eenvoud van indexbeleggen kopen bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

5. De beleggingsillusie – Marius Kerdel

De beleggingsillusie is een boek dat geschreven is door Marius Kerdel. Het boek gaat over de psychologie van beleggen en hoe emoties invloed kunnen hebben op beleggingsbeslissingen. In het boek worden verschillende psychologische valkuilen besproken en wordt er uitgelegd hoe je deze valkuilen kunt vermijden.

Je kunt De beleggingsillusie kopen bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

Conclusie

Er zijn talloze boeken beschikbaar over investeren. Of je nu een beginner bent of een ervaren belegger, er is altijd wel een boek dat bij je past. In dit artikel hebben we enkele van de beste boeken over investeren besproken die beschikbaar zijn in het Nederlands. Deze boeken zijn verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

Plaats een reactie