Boeken over juridische kosten en financiering

Als je te maken krijgt met een juridisch geschil, dan kan dat flink in de papieren lopen. Het is dan ook belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de kosten die hierbij komen kijken en hoe je deze kunt financieren. Gelukkig zijn er verschillende boeken beschikbaar die je hierbij kunnen helpen. In dit artikel bespreken we een aantal van deze boeken en waar je ze kunt kopen.

1. Juridische kosten in de praktijk

Dit boek, geschreven door mr. J.W. van Rijswijk, geeft een overzicht van de verschillende kosten die komen kijken bij een juridisch geschil. Hierbij wordt onder andere ingegaan op de kosten van een advocaat, de griffierechten en de kosten van een eventuele gerechtelijke procedure. Ook wordt er aandacht besteed aan de mogelijkheden om deze kosten te financieren, zoals een rechtsbijstandsverzekering of gesubsidieerde rechtsbijstand.

Juridische kosten in de praktijk is verkrijgbaar bij verschillende boekhandels, zowel online als offline. Zo kun je het boek onder andere bestellen bij Bol.com, Managementboek.nl en Bruna.

2. Financiering van juridische procedures

Dit boek, geschreven door mr. J. van der Kraan, gaat dieper in op de financiering van juridische procedures. Hierbij wordt onder andere ingegaan op de mogelijkheden van no cure no pay, het verstrekken van een lening voor de kosten van een procedure en het financieren van een procedure via crowdfunding. Ook wordt er aandacht besteed aan de risico’s die hierbij komen kijken en hoe je deze kunt beperken.

Financiering van juridische procedures is verkrijgbaar bij verschillende boekhandels, zowel online als offline. Zo kun je het boek onder andere bestellen bij Bol.com, Managementboek.nl en Bruna.

3. Juridische kosten en financiering

Dit boek, geschreven door mr. J. van der Kraan en mr. J.W. van Rijswijk, biedt een compleet overzicht van de juridische kosten en de mogelijkheden om deze te financieren. Hierbij wordt onder andere ingegaan op de kosten van een advocaat, de griffierechten en de kosten van een eventuele gerechtelijke procedure. Ook worden de verschillende financieringsmogelijkheden besproken, zoals een rechtsbijstandsverzekering, gesubsidieerde rechtsbijstand, no cure no pay en crowdfunding.

Juridische kosten en financiering is verkrijgbaar bij verschillende boekhandels, zowel online als offline. Zo kun je het boek onder andere bestellen bij Bol.com, Managementboek.nl en Bruna.

4. De kleine gids voor juridische kosten

Dit boek, geschreven door mr. J.W. van Rijswijk, biedt een beknopt overzicht van de verschillende juridische kosten. Hierbij wordt onder andere ingegaan op de kosten van een advocaat, de griffierechten en de kosten van een eventuele gerechtelijke procedure. Ook worden de verschillende financieringsmogelijkheden besproken, zoals een rechtsbijstandsverzekering en gesubsidieerde rechtsbijstand.

De kleine gids voor juridische kosten is verkrijgbaar bij verschillende boekhandels, zowel online als offline. Zo kun je het boek onder andere bestellen bij Bol.com, Managementboek.nl en Bruna.

Waar kun je deze boeken kopen?

De boeken over juridische kosten en financiering zijn verkrijgbaar bij verschillende boekhandels, zowel online als offline. Zo kun je de boeken onder andere bestellen bij Bol.com, Managementboek.nl en Bruna. Ook kun je terecht bij lokale boekhandels bij jou in de buurt.

Conclusie

Als je te maken krijgt met een juridisch geschil, dan is het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de kosten die hierbij komen kijken en hoe je deze kunt financieren. Gelukkig zijn er verschillende boeken beschikbaar die je hierbij kunnen helpen. Of je nu op zoek bent naar een compleet overzicht van de juridische kosten en financieringsmogelijkheden of juist een beknopt overzicht wilt, er is altijd wel een boek dat bij jou past. Bestel deze boeken bij jouw lokale boekhandel of online bij Bol.com, Managementboek.nl of Bruna en zorg dat je goed voorbereid bent op een eventueel juridisch geschil.

Plaats een reactie